V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Levné a vysoce kvalitní připojení k internetu v Brušperku.

Služby: - webdesign - tvorba loga - grafika - bannery - online marketing - tisk - fotoslužby

Služby: - poskytovatel bezdrátového vysokorychlostního internetu

Činnost: - tvorba webu - grafika a design webu - poradenství a marketing

Prodej a servis výpočetní techniky Návrhy, realizace a administrace počítačových sítí Firma Propet spol. s r.o. byla založena v roce 1994 jako firma nabízející své výrobky a služby z oblasti výpočetní techniky. Tomuto oboru se věnujeme dodnes. Našim cílem je především stabilita a spolehlivost. Snažíme se o individuální přístup ke každému ...

Telekomunikační služby: - komplexní IT řešení - internetové služby - datové služby - videokonferenční služby.

Naše společnost působí na trhu od roku 2010 a věnuje se vývoji webových aplikací a informačních systémů při využití frameworku Ruby on Rails. Veškerý vývoj je založen na metodice agilního vývoje s ohledem na moderní trendy v oblasti webdesignu a použitelnosti. Specializujeme se na projekty/software většího rozsahu, jako jsou enterprise řešení, ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí

SW a odborná podpora k realizaci nákupních a prodejních eAukcí pro firmy a instituce. Specializace na on-line výběrová řízení. Realizace nákupní a prodejní eAukce. Poskytování systému pro realizaci nákupních a prodejních eAukcí.

Správa počítačových sítí, serverů. IP telefonie. Outsourcing.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software

Firma Inside software s.r.o. se zabývá poskytováním softwaru a služeb v rámci ERP systémů. Náš software je velice výkonný a služby od nás využívají střední i velké firmy. Specializujeme se především na obchod a výrobu, kde se dají skvěle využít právě ERP systémy.

Sportovní manažerský systém pro sportovní kluby a spolky.

Činnost: - reklamní a marketingové služby - velkoformatový tisk, malba - grafické studio - obalový design - webdesign.

- Tvorba internetových obchodů na míru - Aktivní podpora obchodní výkonnosti e-shopů - Full-servis e-marketing Pomáháme eshopům pokořit hranice sedmiciferných obratů.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - grafické a programátorské práce.

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy, interní systémy - výkonnostní marketing - business poradenství

Jsme perspektivní firma s bohatými zkušenostmi v oblasti internetové reklamy a marketingu. Nabízíme kompletní služby v oblasti tvorby, správy a servisu webových stránek.

Služby: - tvorba webových stránek - SEO optimalizace - tvorba e-shopů.

Služby - tvorba e-shopů a internetových obchodů.