V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Automatizace a elektro-inženýrství: -kompletní modernizace a design projektu a systémů pro průmyslovou automatizaci -vytváření a přizpůsobování softwaru pro dotykové ovládací prvky v průmyslové automatizaci -PLC tvorba softwaru pro průmyslovou automatizaci -specializované poradenství pro obory hutnického průmyslu -orientace v těžkém ...

Výroba - průmyslová PC technika - speciální IT systémy.

Služby - informační technologie IT - dodávky hardware a software.

Služby: - řešení v oblasti mobilních informačních systémů se zaměřením na sběr i distribuci dopravních a souvisejících informací. Nabízíme univerzální objednávkový, informační a navigační systém.

Služby: - webhosting - mailhosting - tvorba webu - vývoj software na míru...atd.

Vývoj: - software pro komplexní přípravu truhlářské výroby

Služby: - vývoj rozšíření pro redakční systém Joomla - responzivní design - tvorba e-shopy

Služby: - programování - webdesing - grafika

Oprava, servis: - notebooky Služby: - záchrana a obnova dat

Prodej, maloobchod: - počítače, PC, notebooky, netbooky - kancelářská technika - tiskárny, kopírky, faxy. Služby: - počítačové sítě na klíč - celkový návrh a projekt systému a jeho funkční optimalizace.

Pobočka - Logistická centrála. Velkobchod, prodej, dodávka: - informační technologie - počítače, PC - výpočetní technika.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - firemní prezentace.

Činnost: - propojení podnikových aplikací s internetovými - internetové prezentace - mobilní aplikace - programování

Služby - vývoj software - internetové služby, správa webových aplikací - konferenční činnost, pořádání konferencí.

Tvorba internetových prezentací pro cestovní agentury a kanceláře.

Návrh, realizace, montáž: - bezpečnostní systémy - kamery - elektronické zabezpečovací systémy.

Služby: - webhosting - webdesign, tvorba webových (interentových) stránek - redakční a publikační systém - e-shop - registrace domén - poradenství IT

Služby: - instalace a správa počítačových sítí - tvorba webových stránek

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.