V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj: - mobilní pokladní systémy pro odbavení cestujících na železnici - systém s bezkontaktními čipovými kartami - informační a automatizační systémy v železniční dopravě zvláště v oblasti odbavování cestujících - software pro řízení technologických procesů - mobilní pokladní systémy pro prodej zboží

Prodej, servis: - monitorovací systémy, - IT technologie, - komunikační systémy.

Služby: - outsourcingové služby v oblasti IT - servis výpočetní techniky - webhosting, webdesign - servis mobilních telefonů Nokia a HTC

Internetová společnost nabízející kompletní portfolio datových služeb na regionálním trhu. Konzultace, odborné poradenství, projekce a realizace lokální a privátní datové a hlasové sítě. Bezdrátové připojení k internetu Internet provider, web hosting

Tvorba uživatelského softwaru v oblasti internetových aplikací.

Správa a servis - počítačové sítě - informační systémy Připojení k internetu pro domácnosti a firmy

Předmětem činnosti je: - implementace informačního systému ESO9 Lite - implementace informačního systému ESO9 Start - implementace informačního systému ESO9 Profi - implementace informačního systému ESO9 Mzdy.

Tvorba webových stránek od návrhu, přes tvorbu až po marketing ve vyhledávačích a zvyšování návštěvnosti.

Komplexní dodávky SW pro správu a údržbu majetku (facility management), geografických systémů, monitorovacích systémů a služeb systémové integrace. Oblasti zaměření firmy: -bankovní a finanční instituce -státní správa -průmyslové a dopravní podniky -telekomunikace -utility -zdravotnictví -školství.

EMPECOM, s.r.o. Olomouc Služby: - Internet - Moravská síť, MorNet - bezdrátový internet - WiFi - komplexní IT řešení. - poradenská činnost v oblasti informačních technologií (IT) - systémová, procesní a projekční analýza - dodávka komunikační sítě na klíč - instalace strukturované kabeláže - výstavba bezdrátové sítě ...

Vývojem softwaru na zakázku a provádíme praktická školení.

Prodej: - CAD programy - komplexní architektonický program - programy pro jednotlivé stavební profese - SW pro výrobce a prodejce oken.

PC technik Servis, oprava, poradenství: - počítače - notebooky - webové stránky - výuka práce s PC.

Komplexní ekonomický systém, zpracování programů na zakázku, poradenství.

Návrhy (geo)informačních systémů. Tvorba mapových výstupů a vývoj aplikací. Kartografie: - z libovolných dat vytvoříme kvalitní mapy a plány určené jak pro tisk, tak i pro publikování na internetu. Softwarové produkty. GIS řešení. Prostorové analýzy. Školení na míru v oblasti geoinformatiky.

Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.

Vývoj: -lékařský software Praktik pro všechny ambulantní lékaře. Prodej, montáž: -počítače a příslušenství na zakázku -prodej nejvíce používaných lékařských tiskopisů -lékařské přístroje.

Internet provider: - bezdrátové připojení k internetu. Webhosting Registrace domén Servis: - počítače a počítačové sítě - tiskárny.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Služby: - webdesign - výroba a správa webových stránek.

Komplexní systém pro dražby a výběrová řízení: - elektronická aplikace určená pro zadávání veřejných zakázek podle Zákona o veřejných zakázkách číslo 137/2006 Sb.

Vývoj, výroba: -software-programy pro rezervaci a tisk vstupenek -ekonomické a informační systémy. Tvorba www stránek. Internetové a intranetové aplikace. Návrh a instalace: -počítačové sítě.

Služby v oblasti počítačové grafiky a internet: - technické dokumentace - počítačové prezentace - internetové prezentace - softwarové poradenství - správa IS