V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Bc. Lukáš Augusta se zaměřuje na webdesign a tvorbu webových stránek a internetových aplikací.

Ing. Ondřej Mišurec se zaměřuje na servis počítačů, notebooků, mobilů a tabletů, na poradenství v oblasti softwaru a antivirových systémů a tvorbu webových stránek.

Martin Andráši se zaměřuje na vývoj webových stránek, e-shopů a aplikací.

Papaya design s.r.o. se zaměřuje na grafické práce, tvorbu loga, webových stránek a propagačních materiálů.

NejPřipojení.cz s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování internetového připojení, spolupracuje s malými i velkými poskytovateli.

SpongeData s.r.o. se zaměřuje na vývoj aplikací zaměřených na zpracování objemného množství dat a antivirovou bránu pro kyberbezpečnost.

PLAION SERVICES s.r.o. se zaměřuje na vývoj her, distribuci softwaru, filmovou produkci a na služby v oblasti počítačových sítí.

Poskytujeme služby v oblasti grafiky, tisku, webdesignu, výroby razítek, potisku textilu, gravírování, plotrovaných folií, reklamních předmětů a mnohem více.

Twisted Fox s.r.o. se zaměřuje na technologická řešení pro malé společnosti i velké korporace, testování webových stránek a na investiční činnost.

Flexum Technology s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, databázových systémů a zakázkového softwaru.

Společnost REPNODE s.r.o. nabízí aplikaci pro plánování a řízení zakázek.

Orbinet s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, e-shopů a SEO.

VMWeb s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, SEO a PPC kampaně.

Just IT Pro, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, mobilních aplikací a na propagaci na internetu.

Ing. Lubomír Dočkal se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, webhosting, software a marketing.

ITTS s.r.o. je provozovatelem portálu chciseobjednat.cz a zaměřuje se na služby v oblasti webových prezentací.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Poskytovatel: -bezdrátové připojení k internetu.

Vývoj, návrhy řešení, realizace: -obchodní software DATEC s dodáním kompletního vybavení pro automatizaci prodeje zboží - externí správa informačních technologií. Prodej, servis: -kopírovací stroje, duplikátory, tiskárny a faxy. Outsourcing.

LinDev software s.r.o.poskytuje IT služby.

PatentOn Group s.r.o.poskytují obchodní, inženýrskou a zprostředkovatelskou činnost, poradenství v oblasti ochraně duševního zdraví. Provádí v této oblasti semináře a školení, zabývá se ochrannými známkami a psaní rešerší.

Činnost: - vývoj software - komplexní systém pro elektronické obchodování - publikační systém umožňující správu firemních webových stránek

Mezi poskytované služby společnosti Burillion s.r.o. se řadí intranetové aplikace, software pro MS Windows, Správa databází Oracle 24x7 a správa linuxových serverů.

Společnost Safe Mining s.r.o. se zaměřuje na konfiguraci a správu výpočetních serverů pro ověřování transakcí kryptoměn.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Provozování Minecraft server hostingu