V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Tvorba web stránek, servis PC a IT u Vás doma, Olomouc a okolí. Instalace počítače, odvirování PC, tvorba domácích sítí.

Konzultace a analýzy při návrhu geografických informačních systémů v oblasti veřejné správy a samosprávy i soukromého sektoru.

Tvorba webových stránek - doména, SEO, webdesign, reklamní bannery, eshopy.

Správa: - informační systémy - správa, poradenství při výběru, implementace - počítačové sítě - správa, realizace - servery - správa fyzických i virtuálních Windows i Linux - databáze MSSQL, MySQL, PostgreSQL, Firebird Prodej: - výpočetní technika, servery, notebooky, desktopy, příslušenství, síťové komponenty - výkonná cloudová řešení ...

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika - odvirování pc - správá sítí - grafické korekce prací - tvorba úprava internetových stránek.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických ...

Hlavní body činnosti: - analýza, projekce a podpora zákazníka před, během a po zavedení aplikačního a systémového software-služby systémového integrátora ERP -poskytování komplexních systémových a uživatelských školení zákazníkům.

Nabízí: - služby implementace, údržby a rozvoje podnikového informačního systému SAP - vývoj mobilních aplikací SAP - služby systémové integrace - analýzy přínosů, vyhodnocení projektu a návratnost investic do informačního systému.

Pískování skla Gravírování laserem Velkoplošný tisk Výroba razítek Velkoplošný tisk Laserové gravírování Tvorba webových stránek Fotoobrazy Roll up a pop up systémy Virtuální prohlídky Polep automobilů Zámečnická výroba Potisk triček a textilu Tisk vizitek Pískování skla a zrcadel

Tvorba: - webové stránky - mobilní aplikace.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek

Služby: - vývoj ekonomického a databázového softwaru

Vývoj, tvorba: - software na zakázku

Služby: - online šetření - trackingové šetření - skupinové rozhovory (Focus Groups)

Vývoj: - restaurační pokladní a recepční software pro hotely a restaurační zařízení - propojení restauračního skladové sw s PC pokladnami s dotykovými monitory nebo klasickými registračními pokladnami - recepční systém.

Oprava a servis notebooků, počítačů, tabletů a tiskáren všech značek. Komplexní čištění notebooků a počítačů, instalaci OS, záchrany dat a odvirování.

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...

Prodej, montáž, servis Olomoucký kraj: - satelitní technika - antény - Skylink, Freesat - elektronické zabezpečovací zařízení Jablotron - satelitní internerové připojení, WI-FI

Projektování, instalace, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverů a počítačových sítí - zabezpečení sítí - elektro revize.

Služby: - připojení k internetu - internetové připojení.

Služby: - grafické - fotografické - retuše - webdesign.

Služby: - poskytovatel internetu - návrh a správa sítě - provozování serverů - hosting.

Vývoj a nasazení systémů pro optimalizaci, plánování a sběr dat ve výrobě.