V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - připojení k internetu

Vývoj a prodej - software pro odesílání dat přes Portál veřejné správy

Komplexní služby, návrh, poradenství: - webové stránky - webdesign - webhosting - optimalizace pro vyhledávače (SEO optimalizace) - modernizace PC sestav.

Činnost: - prodej, servis počítače - tvorba a správa počítačové sítě - tvorba webových stránek - vývoj, prodej software - počítačové kurzy

Služby: - webdesign - internetový marketing - SEO, PPC, PR

Služby: - grafický design - webdesign - webhosting

Maloobchod, servis: - výpočetní technika Prodej, montáž: - antény Instalace počítačové sítě.

Online marketing a webové aplikace: - Firemní a Brandové Weby - Tematické Microsite - Redakční Systémy - Portálová a Komunitní Řešení - SEO, SEM - PPC kampaně - Analýza Návštěvnosti - Monitoring Konkurence - E-shopy, Vývoj a Provoz - Aukční Systémy - Doménové Poradenství - Mobilní Weby a aplikace.

Prodej: - herních a uživatelských notebooků. Možnost individuální konfigurace každého typu.

Grafické studio: - výroba www stránek - firemní prezentace - vydavatelství - překlady - zakázkový software.

AUTOCONT CZ, a.s. Jihlava. Nejvýznamnější český dodavatel informačních a komunikačních technologií v ČR a na Slovensku. Činnost: - IT infrastruktura - outsourcing - podnikové aplikace a služby - vývoj softwaru - systémová integrace Prodej: - výpočetní technika - příslušenství - kancelářská technika - software

Kompletní tvorba webových stránek včetně e-shopů, redakčního systému, SEO.

Paul-Studio Výroba: - řezaná reklama - velkoplošný tisk - tvorba logotypů - písmomalířské práce Tvorba: - internetové stránky, www prezentace.

Připojení k internetu po optice Pronájem - optická vlákna - datové okruhy

Tvorba internetových stránek a webdesignu. Komplexní řešení od návrhu struktury. Webdesign. Programování. SEO - optimalizace pro vyhledávače. SEM - internetový marketing, vytvoření e-shopu - internetový obchod až po webhosting.

Služby: - počítačové sítě, webové aplikace, telekomunikace, lektorská a poradenská činnost - geodézie, ocenění nemovitostí - vozíky za kolo.

Prodej - Prodej odborné literatury - Webové prezentace - Počítačová grafika - Sazba a zlom knih, časopisů, letáků...

Prodej: -software pro oblast řízení lidských zdrojů,ekonomiky a logistiky -personální informační systémy.

Služby: - webdesign, tvorba webových stránek - SEO optimalizace.

Vizualizace, multimédia. Tvorba, služby: -vizualizace exteriérů, interiérů. -tvorba 3D modelů objektů. -multimediální prezentace.

AT-NET Webdesign Olomouc se zabývá profesionální tvorbou webových prezentačních stránek, multifunkčních webových aplikací, řešením redakčních, administračních, evidenčních a rezervačních systémů pro soukromé osobní využití, podnikatele, malé, střední i velké společnosti. Spolu s webovým designem, autentickou grafickou a programovou stránkou ...

Vývoj mobilních aplikací, nativních i HTML5, pro platformy iPhone/iPad, Android a Windows Phone. Zaměření na jednoduché a rozumné aplikace a kvalitní design.

Vývoj a servis: - software pro bytová družstva a realitní kanceláře - IT poradenství, konzultace, outsourcing

Webdesign, tvorba www stránek, především pro malé firmy. Podpora malých firem v olomouckém kraji při zahájení a rozvíjení prezentace na internetu. Reklama na internetu - PPC reklama - poradenství, tvorba a vyhodnocení reklamních kampaní, zkušební kredit zdarma. Tvorba sw na zakázku.