V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Daňová evidence. Účetnictví. Mzdová agenda. Vytváření malých počítačových sítí pro domácnosti a malé firmy. Tvorba webových stránek.

Design systems Služby: -grafické: -reklamní polepy -tiskoviny -webdesign -videostřih -úpravy fotografií -design: -logotypy -airbrush -návrhy interiérů.

Tvorba internetových aplikací a prezentací: Výpočetní technika - konzultace - poradenství

Kompletní služby v oblastech: - reklama - tisk od návrhu po realizaci. Prodej: - papírnictví.

Freelance webdesignér. Nabízím: Webdesign; Vstupní analýzu zdarma; Rozbor stávajícího webu; Zpracování a návrh struktury webu a wireframes.

Nakladatelství: -vydavatelství odborné literatury -slovníky -učebnice -učební pomůcky určené pro ZŠ, SŠ a gymnázia -knihy -DTP (kompletní sazba a zlom) -grafické studio -prodej, distribuce literatury, knih -výroba, prodej e-knih, ebook -tvorba interaktivních výukových materiálů - eshop - nabídka 40.000 knih vybraných českých ...

SEO konzultant. Komplexní internetový marketing, včetně SEO. Zvyšování návštěvnosti internetovým stránkám a eshopům. Stavím na principu, že se vám moje služby musí vždy mnohonásobně vrátit.

Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis a poradenství - počítačové sítě a komponenty - satelitní komplety, satelitní technika a servis.

Vinotéka - sudová a lahvová vína. Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis PC - prodej HW, SW - programování - tvorba WWW stránek.

Vývoj, výroba, distribuce: -software určený k řešení logistiky dopravy, spedice a pro evidenci a administrativní správu silničních vozidel, strojů a jejich obsluhy.

Komplexní informační systémy - software pro instituce: - vyhotovení informačního systému - dodání výpočetní techniky - zaškolení zaměstnanců.

DS Soft Olomouc, spol.s r.o. poskytuje výroba a vývoj softwarů. vývojem, implementací a podporou dvou informačních systémů: Envis® LIMS.NET - laboratorního informačního manažerského systému Envis® EFA.NET - informačního systému pro facility management

Návrh, realizace, servis: -rozsáhlé datové a telekomunikační sítě -optické sítě -strukturované kabelážní systémy. (dříve Metropolitní síť Olomouc a.s)

Vývoj a výroba software na míru: - e-learning - databázové aplikace. Prodej a poradenství: - počítačové systémy - grafika - hardware - sestavíme a zapojíme Váš počítač v oblasti sítí WAN/LAN.

Konzultační a softwarová společnost: -vývoj aplikací na zakázku -konzultace, návrhy informačních systémů -vypracování analýzy problému, příprava podkladů pro vývojové týmy -vedení projektů -služby systémové integrace -poskytování technické podpory a školení -provedení migrace dat -pořízení dat. Působíme v oblasti ...

Grafická a webdesignová agentura: - služby v oblasti grafiky, designu, webdesignu a reklamy - tvorba internetových stránek, grafické návrhy tiskovin, reklamní bannery a desítky dalších služeb a produktů.

Sídlo firmy: -U Mlýna 2305/22, 141 00 Praha 4 Tvorba, vývoj, zavádění, servis: -informační systémy postavené na ESO 9 Intranet Technologii, komplexně připravené na vstup ČR do EU -software. Určeno pro výrobní a obchodní společnosti. Řeší problematiku řízení a plánování financí, obchodu, marketingu, servisu a logistiky, evidence ...

Služby: -internetové připojení -telekomunikace -pojištění -zhodnocení vkladů -instalace a opravy elektrozařízení

Kabelová televize. Připojení: - vysokorychlostní internet.

Produkty hardwarové platformy: - servery HP, IBM, INTEL, Acer, Fujitsu-Siemens - počítače TRILINE - notebooky - periferie, počítačové a síťové komponenty - multimedia, digitální kamery, fotoaparáty - servis a údržba výpočetní techniky Produkty systémové platformy: - dodávka, instalace, servis sw produktů Microsoft, Citrix Služby: - ...

Tvorba webových stránek, pronájem e-shopů a vývoj softwaru. E-shop: - autoalarmy.

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače a příslušenství značek.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií.