V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Internetový marketing - komplexní služby. Tvorby a správa PPC kampaní. SEO optimalizace webových stránek. Tvorba microsite. Tvorba webových stránek.

Vývoj software na zakázku, poradenství v oblasti IT služeb

Zavádění cloudových řešení ve firmách. Vývoj optimalizovaných aplikací pro obchodní zástupce, manažery a všechny zaměstnance pracující v terénu. Produkty jsou propojeny s informačním systémem podniku a stávají se výkonným pracovním nástrojem. Všechny služby jsou realizovány s důrazem na jednoduchost, funkčnost, kompatibilitu a propojení ...

Prodej, servis: - výpočetní technika - software - správa počítačových sítí - webdesign.

Služby: - internetové stránky, webdesign - internetové katalogy - internetové obchody, e-shopy - internetová reklama. Prodej, maloobchod: - počítače a příslušenství - notebooky

Prodej, vývoj: - software na zakázku.

Tvorba a implementace informačních systémů. Poradenství v oblasti výpočetní techniky. Projekce a vlastní realizace IS. Servis software a zpracování. Servis hardware a systémové služby. Ekonomické a organizační poradenství. Zpracování účetnictví, mezd a ostatních firemních agend. Docházkové systémy, řízená dokumentace.

Služby: - IT služby - weby na míru - webhosting - seo optimalizace.

Studio zabývající se tvorbou webových stránek, web designem, seo optimalizacemi a servisem v prostředí internetových prezentací.

Služby: - internet (připojení). - správa sítě - zabezpečení - modernizace. Správa harware: - serverová řešení - modernizace - dokumentace - čištění zařízení - záloha techniky.

Připojení k internetu. Servis výpočetní techniky a software. Tvorba webových prezentací.

Tvorba: -webové stránky -bannery. Webdesign.

Prodej, servis: -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty. Renovace: -tonery. Internet: -připojení -tvorba www stránek.

Vývoj, tvorba: -software pro IT oddělení většiny průmyslových sektorů (banky, automobilový průmysl, pjišťovny, státní správa atd.).

Návrh loga či celé firemní identity, vytvoření vizuálního stylu a grafického manuálu.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Reklamní agentura. Zajištění reklamní propagace. Nabídka tištěných i webových prezentací.

Prodej: -hardware -výpočetní technika PC -CAD stanice -síťové servery -software -geoworks system soft -počítačové sítě -Novell networking partner. Sítě: -klasické -optické -bezdrátové. Montáž: -struktuovaná kabeláž.

Vývoj: -software. Tvorba: -webdesign, www stránky -internetové a intranetové aplikace. -internetové obchody

Konzultace - oblast výpočetní techniky

Webdesignové služby Outsourcing IT

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu Webdesign Webhosting