V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - webdesign - tvorba webových stránek - grafické a DTP studio - tisk

Činnost: - IT služby - tvorba software

Činnost: - cloudové služby - vývoj software - webové aplikace.

Činnost: - IT služby - instalace a správa serverů - networking - outsourcing - vzdálená pomoc

Činnost: - správa počítačových sítí, serverů.

Služby: - poskytovatel připojení k internetu.

Reklamní činnost - návrhy designu - výlohy, cedule, orientační systémy - tisk - 3D loga, nápisy - cedule, billboardy, trika s potiskem - grafické návrhy - webdesign - polepy aut.

Služby: - připojení k internetu - IP televize

Marketingová agentura - webdesign, tvorba webových stránek - copywriting - PPC reklama - reklama a správa sociálních sítí - bannerová reklama - SEO optimalizace.

Služby - připojení k internetu - provoz služeb VoIP.

IT Servis - opravy a údržba počítačů, notebooků - správa a údržba Windows Server - správa a realizace počítačových sítí LAN, WIFI - strukturované kabeláže - tvorba webových stránek a internetových obchodů.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek.

Služby: - tvorba optimalizovaných www stránek - internetový marketing

Grafické a webdesign studio. Webdesign, corporate design, webhosting, prezentace, video, 3D modelování, tvorba webu, animace, flash, SEO/SEF/SEM, programování internetových aplikací, dotykové systémy a mnohem více...

Služby: - webdesign. Adresa: K Zahradnictví 4 Plzeň

Činnost: - průmyslová automatizace - projektování - elektroinstalace - výroba - programování - zprovoznění jednoúčelových strojů a zařízení. Servis, technická podpora: - průmyslová automatizace.

Služby: - konzultační, vývojová a vzdělávací společnost - dodavatel software - informační technologie. Pobočka Praha: Čerčanská 30 140 00 Praha 4 Pobočka Brno: Konopná 12 617 00 Brno

Služby - správa firemních počítačových sítí - webdesign - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů - inteligentní řízení budov - strukturované kabeláže a optické rozvody.

Vytváříme webové stránky na míru, internetové obchody (e-shop). Provádíme SEO optimalizace pro vyhledávače s garancí výsledků. Poskytujeme komplexní služby s důrazem na termín a kvalitu. Poradíme s propagací, snížením nákladů a efektivitou marketingu.

Služby - telekomunikační síť poskytující profesionální připojení k internetu.

Služby - distribuované datové úložiště - veřejný i privátní cloud - replikace dat.

Služby - vývoj software na zakázku - poradenství v oblasti informačních technologií - zpracování dat.

Tvoříme online vzdělávací kurzy v oblastech manažerských dovedností, obchodních dovedností a osobního rozvoje

Služby - grafické práce - SEO optimalizace - tiskoviny - webdesign - propagační práce.