V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Prodej, servis: -výpočetní technika. Připojení k internetu. Tvorba a údržba -www stránky Správa -počítačové sítě

Komplexní služby v oblasti tvorby softwarových aplikací: -systémy pro podporu rozhodování (datové sklady, manažerské informační systémy) -systémy pro automatizaci průmyslových provozů -rozsáhlé databázové aplikace -informační systémy zdravotních pojišťoven.

Grafické a DTP práce - logotypy, graf. manuály, tiskoviny, výroční zprávy, webové prezentace, knihy, kalendáře, jídelní lístky, billboardy...atd Tisk - veškeré tiskové služby - digitální i ofsetový tisk Tvorba a správa WWW, vč. eshopů Dárky, reklamní předměty, foliopísmo, inzerce, direct mail, výšivky na textil. Překlady. Výškové práce.

Naše služby: - hosting - internet - mobilní volání - digitální satelitní příjem pro televize - kamerové systémy - správa i realizace sítí.

Obchodní a softwarová firma: -stavební ceníky -program na vedení automatizované evidence odběrů vody -programové vybavení pro vedení daňové evidence, účetnictví.

Poradenství v oboru výpočetní techniky.

Prodej a servis LCS, SIS 21. Komletní služby v oblasti výpočetní techniky. Správa lokálních počítačových sítí.

V rámci ČR jsme partnerem společnosti SIEMENS PLM. Nabízíme komplexní podporu v oblastech prodeje, implementace, technickou podporu a školení software. Školení a konzultace Jako partner společnosti SIEMENS PLM nabízíme plná základní i nadstavbová certifikovaná školení z oblasti softwarového řešení NX (CAM, CAD, CAE), Teamcenter a ...

Služby: -dodávka, instalace a zprovoznění HW** -úpravy a instalace SW** -dodávka dokumentace a vyškolení uživatelů -servis a podpora (hot line, up grade).

AUTOCONT CZ, a.s. Plzeň. Nejvýznamnější český dodavatel informačních a komunikačních technologií v ČR a na Slovensku. Nabídka činnosti-3 hlavní linie: -Outsourcing a servisní služby -Technická, systémová a aplikační infrastruktura -Podnikové aplikace. Řešení: -implementace, správa, rozvoj: -ERP systémy Microsoft Business ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály připojení k internetu připojení pevná linka a mobilní tel.

Vytváření internetových prezentací.

Pomáhám firmám zvyšovat zisk prostřednictvím optimalizace webu pro vyhledávače a správou internetové reputace. Jsem SEO specialista na volné noze.

Činnost: -CAD/CAM systémy pro strojírenství (SOLID EDGE) -geografické informační systémy -elektronické archivační systémy -elektronické systémy správy dokumentů -zpracování dat, digitalizace map a výkresové dokumentace -dodávky špičkového HW a SW -technický a sytémový servis. -CAx systémy pro strojírenství -geografické ...

Webdesign výroba: -www stránky. Webhosting.

Vývoj software na zakázku, tvorba webových aplikací, kompletní řešení od analýzy problému až po zaškolení uživatelů.

Přední dodavatel IS a systémových integrátorů. Dodávky informačních systémů pro potravinářský průmysl: - evidence, řízení a sledování zpracování všech požadavků zákazníka (Help Desk) - poskytování odborných rad zákazníkům po telefonu (Hot Line) - podpora IS - informačních systémů - poskytování služeb dle objednávky - objednatele ...

Služby: - informační a komunikační systémy. Další služby: - návrh optimální konfigurace, kapacity a výkonu hardware vzhledem k potřebám firmy. - zakázkové programování - dostupnost v závislosti na sjednaných podmínkách - telefonická podpora hot-line - pravidelné kontrolní dohledy - vzdálená správa systému - IT ...

Grafické studio: -reklamní tiskoviny -tvorba www stránek -grafika -samolepicí etikety v kotoučích.

Digitální atlas. Softwarový produkt, který obsahuje kompletní elektronicky zpra-covanou mapu ČR a podrobné mapy měst. Tyto mapy jsou vektorové a jsou spojeny s rozsáhlými databázemi firem, institucí, kulturních památek, přírodních zajímavostí, pošt, ubytovacích a zdravot-nických zařízení atd. Možností je i tvorba vlastních databází.

Obchodní činnost. Poskytování software.

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Servis (SW/HW), bazar, prodej mobilních telefonů, notebooků, PC a další elektroniky. Prodej příslušenství k mobilním telefonům, instalace počítačových sítí, zabezpečovacích systémů.