V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Poradenství, dodávka: -software -hardware.

Projekty, dodávky informačního řídícího systému Energis: -analýza aktuálního stavu -návrh implementace IŘS Energis -realizace projektu -zaškolení uživatelů -servis a údržba produktů -technická podpora.

Výpočetní technika-prodej, servis: -dodávky hardware a software -projekty a dodávky počítačových, telekomunikačních sítí -informační systém CFS -ekonomické poradenství.

Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Počítače a periferie. Servis výpočetní techniky. Správa sítí. Prodej HW, SW.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Práce: -grafické a kresličské -příprava a vypracování technických návrhů -služby v oblasti konstrukce nástrojů, výroby prototypů - Rapid Prototyping - vývoj hardware a software, testování.

Výpočetní technika: -specializovaný software pro dopravu, spedici a sběrnou službu -propojení na účetnictví Helios, Orange a Green, případně jiné externí -špičková technologie a bezpečné uložení vašich dat -skvělý design a uživatelský komfort -připojení vzdálených pracovišť -přímé výstupy do aplikací MS WORD, EXCEL, INTERNET -podpora ...

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Program pro finanční analýzu ekonomických dat firmy - FinAnalysis. Ekonomické systémy ABRA pro firmy, zaměřené na ochod, služby, výrobu. I pro neziskové organizace a účetní firmy. Podvojné účetnictví, daňová evidence. Aplikace je určena pro rychlou analýzu ekonomických dat spojenou s možností tvorby grafických výstupů, které mohou být součástí ...

Prodej, servis: ABRA: -kompletní ekonomický software -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -mzdová agenda -poradenství -externí služby.

Služby: -poskytování internetových a datových služeb -správa a servis IT -outsorcing -SW & HW.

Dodávky a poradenské služby: -programy na zpracování dat. Podnikové poradenství. Implementace informačních technologií. Řízení projektů.

Počítače-software. Výroba bezpečnostního internetového softwaru pro malé a středně rozsáhlé sítě, se specializací na síťové firewally a bezpečnost interní firemní komunikace.

Prodej, servis: -počítačové sestavy -tvorba internetových prezentací.

Počítače, tiskárny, spotřební materiál; poradenství; Software speciální a zakázkový. Programy pro: -sanitky -oceňování nemovitostí -tisk složenek -mzdy.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Softwarový servis Počítačové sítě. Renovace cartridgí a tonerů. Internet. Operační systémy. Poradenství.

Naše firma nabízí tvorbu virtuálních prohlídek všech kategorií. Virtuální prohlídky může zákazník dále prezentovat na internetu, multimediálních nosičích nebo mobilních zařízeních. Vsěchny virtuální prohlídky jsou zdarma ukládány na naše servery na neomezeně dlohou dobu a tím nezatěžují Vaše webové stránky.

Reklama a propagace. Výroba reklamy: -firemní štíty, tabule, chodníkové poutače a figuríny, plastová písmena -světelná reklama (panely, 3D** písmena) -velkoplošný digitální tisk s monžností ořezu -plakáty, billboardy, megaplachty, transparenty, mini a maxi samolepky -reklama na auta, vozy MHD*, autoplachty, magnetické ...

Služby: -zpracování a tisk katalogů -katalogy na CD-ROM -zpracování www stránek -digitální zpracování fotografií.

Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomický software na zakázku: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -saldokonto faktur -mzdová evidence + personalistika -skladová evidence.

Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Komplexní služby v oblasti WWW: -pronájem diskového prostoru na našem WWW a FTP serveru -vytvoření a správu virtuálního serveru a Vaší vlastní domény -tvorbu kvalitních a atraktivních WWW stránek dle Vašeho přání -návrh a tvorbu kompletního a originálního grafického designu -návrh, tvorbu a umístění proužkové reklamy ...