V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - správa sítí - tvorba webových stránek

Služby - grafické studio - firemní prezentace, webdesign - SEO optimalizace.

Dodávka, prodej - informační systémy pro podnikání.

Služby - připojení k internetu - webhosting - správa IT - digitální televize.

Vývoj: - software pro navigační systémy.

Služby: - správa webových prezentací

Dodávka: - nástroje pro design real-time operačních systémů a certifikací softwarů

Tvorba: - webové aplikace - informační systémy.

Služby - implementace IS, aplikace na míru - manažerské poradenství - příprava na certfkace. Pobočka - adresa: Borská 8, 301 00 Plzeň.

Služby: - vývoj aplikací pro oblast retailu, logistiky.

Služby: - grafická příprava - tisková produkce - grafické návrhy - tvorba webových stránek.

Dodávka, instalace, servis: - výpočetní technika - počítačové sítě.

Služby - projektové řízení - optimalizace stávající IT infrastruktury - zabezpečení dat a datové sítě.

ETARGET je jeden z největších PPC (Pay Per Click – Platba za kliknutí) systémů kontextové reklamy v Čechách. -ETARGET je dodavatelem "pay-per-click" placených výsledků vyhledávání na českém, slovenském, maďarském a rumunském trhu. -Společnost poskytuje svým klientům možnost přednostního zobrazení svého odkazu v síti svých partnerských ...

Dodávka: - obchodní a organizační analytiky - software pro oblast bankovnictví, pojišťovnictví, finanční služby, farmaceutický průmysl, vládní instituce a veřejný sektor Kurzy, školení: - informační technologie.

Činnost: - vývoj software - mobilní aplikace - konfigurace hardware - aplikace SDEO pro sběrné dvory - aplikace APEM, aplikace pro evidenci majetku.

Služby: - tvorba webové prezentace, e-shopy a intranetové aplikace

ICT služby - zavedení a provoz systémů OSS/BSS - vývoj software - provoz komunikačních systémů - servisní pohotovost Hotline/Helpdesk.

Dodávka, služby: - systém Magento pro provoz internetových obchodů.

Služby: - matematické modely reálných fyzikálních systémů - vývoj specializovaného software - návrh, implementace prostředky pro vzdálené monitorování.

Služby: - návrh, vývoj informačních systémů - vývoj mobilních aplikací.

Služby: - tvorba webové stránky, mobilní aplikace - webdesign - webhosting, datové služby - správa sociálních síti - SEO optimalizace - instalace a správa aplikací a programů - oprava, servis počítače, počítačů