V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Dodovávka, implementace: - BI/DWH softwarové produkty společnosti Oracle.

Činnost: - česká aplikace pro čtení e-knih, e-časopisů a poslech audioknih

Služby - webdesign - propagace na sociálních sítí - SEO - optimalizace, PPC reklamy, online marketing.

Vývoj informačních systémů - tvorba softwarových řešení pro dopravu a logistiku.

Telekomunikační služby - mobilní volání - pevná linka - připojení k internetu.

Dáváme podnikatelům svobodu tím, že pro ně tvoříme fantastické weby či aplikace. Vším, co děláme zvyšujeme našim klientům příjmy z jejich webů. Naše služby: 1) Tvorba skvělého webu - Návrh wireframe a cesty zákazníka - Specifikace funkcí - Webdesign - Kódování a programování - Tvorba textů a plnění produktů 2) Vylepšení současného ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Překladatelská a tlumočnická ...

Montáž - elektronické zabezpečovací signalizace - kamerové systémy - systémy kontroly a evidence vstupu Slaboproudé a silnoproudé rozvody Návrhy a realizace - sítě LAN

Služby: - řešení na klíč v oblasti integrace, fyzické bezpečnosti, od poskytování poradenských a konzultačních služeb, zpracování bezpečnostních studií a různých stupňů projektové dokumentace až po realizaci a následný servis systémů technické ochrany (STO), elektronické požární signalizace (EPS), datových center a veškerých přenosových tras.

Zabýváme se správou počítačových sítí

Služby: - mediální agentura - tvorba webových stránek - tištěná reklama - internetová reklama - Event marketing - Public relations....a další.

Činnost: - IT služby - instalace počítačů a notebooků - zálohování dat - správa sítě - tvorba webů

Služby - programování inteligentních domů - softwarové poradenství.

Služby - opravy a prodej počítačů a notebooků - odvirování, vyčištění počítačů i notebooků - zálohování a záchrana dat z poškozených disků.

Služby: - webové, mobilní aplikace - webdesign - branding.

Činnost: - tvorba webových stránek - webdesign

Vývoj, tvorba: - software pro úřady, města, magistráty a energetické společnosti

Služby - dodávka, implementace HW, SW - informační systémy - webdesign.

Služby: - grafika, design - tvorba log, firemních manuálů - design webových stránek.

Vývoj: - informační systém pro advokacii v ČR a SR

Služby - webhosting - domény - infocentrum.

Služby - bezdrátové připojení k internetu - satelitní TV.