V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - odborné poradenství a školení PHP programování

Nabízíme profesionální aplikaci pro e-mail a SMS marketing. Naše řešení je vhodné pro agentury, e-shopy i společnosti všech velikostí a zaměření a umožní dělat email marketing správně.

Činnost: - IT služby - Inovace a integrace - zabezpečení, ochrana dat, sítě - vývoj software

Kreativní agentura - grafický design - webdesign - velkoformátový tisk - online vzdělávání.

Služby: - tvorba internetových stránek, e-shopů - webové aplikace.

Činnost: - vývoj software - implementace HW řešení - vývoj hardware

Služby: - webhosting - serverhosting - cloudové služby - IT služby.

Marketingová agentura. Výroba - www stránky. Služby - SEO. Správa reklamních kampaní.

Služby - fotografování, profesionální fotografie - webdesign.

Služby - zakázkový vývoj software

Služby: - online marketing - tvorba webu - PPC reklama - SEO - digitální kampaně

Služby v oblasti informačních systémů - informační a komunikační technologie - mobilní aplikace.

Služby - internetové připojení - televize pře internet - zvýhodněné tarify na volání, datové balíčky. Zákaznické centrum - adresa: Pod Koupalištěm 901, 293 06 Kosmonosy - adresa: Pražská 20, 471 24 Mimoň - adres: Špidlenova 481, 513 01 Semily - adresa: Liberecká 417, 463 42 Hodkovice nad Mohelkou.

Výroba webových stránek, eshopů, grafiky. Prodej zahradního nábytku, bytových dekorací.

Internetové domény - registrace a související služby (webhosting, e-maily, internetové prezentace s vlastním redakčním systémem).

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Reklamní činnost, marketing, ...

Naše firma Bon Art Media spol. s r.o. s provozovnou v Praze poskytuje profesionální servis v oblasti velkoplošného a digitálního tisku a reklamy. Zakázky realizujeme na vlastním strojovém parku nebo využíváme služby prověřených dodavatelů. Služby: - tisk velkoplošný, digitální, tiskové služby, laminace - grafické práce - reklama, ...