V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby - Hluk+ program pro výpočty hluku pozemní dopravy a průmyslových zdrojů.

Služby - internetové připojení - prodej a servis výpočetní techniky.

Služby - prodej a servis počítačů - správa počítačových sítí - instalace software.

Dodávka, oprava, servis, služby: - počítače - výpočetní technika - správa sítí - IT služby

IT služby, prodej - HW, SW řešení - notebooky, monitory, projektory.

Služby v oboru IT: - prodej hardware, software - cloudová řešení - strukturované kabeláže - outsourcing.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - tvorba webových stránek - počítačové sítě - zálohy a obnovy dat...atd.

Služby: - stavební projekce, projektování (mosty, inženýrské konstrukce, pozemní stavitelství) - nabízíme software pro analýzu, návrh a posouzení betonových, dřevěných a zděných konstrukcí a stanovení zatížitelnosti klenbových mostů.

Prodej, e-shop: - počítače - výpočetní technika - elektronika - kancelářská technika - grafické karty - konzole - sluchátka Oprava, servis: - počítače Služby: - správa sítí - návrh a realizace sítí - prodej, montáž kamerové systémy

Služby, tvorba: - webové stránky - aplikace - e-shopy - webhosting - návrhy a implementace informačních databázových systémů

Služby - softwarové dokumentace - uživatelské dokumentace k softwarovým produktům.

Výzkumná, projektová a konzultační činnost - vývoj SW. Výzkumné a vývojové pracoviště - adresa: Radyňská 17, 326 00 Plzeň - tel. 602 178 388.

Dodávka: - ekonomické informační systémy

Služby: - vývoj informačních systémů, mobilních aplikací.

Služby - konzultace a poradenství v oblasti dopravní telematiky - poskytování dopravních informací - návrhy IT řešení v dopravě - vývoj softwaru.

Činnost: - tvorba webové komunikační platformy

Služby: - grafika - tvorba webových stránek - loga

Služby - internetový marketing - webdesign, tvorba www stránek.

Služby: - grafické studio - tvorba webových stránek, e-shopů, redakčních systémů.