V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - programování - tvorba webových stránek, e-shopů

Služby: - služby v oblasti IT - outsourcing IT

Tvorba webových stránek. Jsme moderní webová a online marketingová firma. Pomáháme freelancerům a firmám zlepšovat online byznys.

Služby: - vývoj a prodej softwarových řešení - správa sítí - požární ochrana, BOZP

Činnost: - outsourcing IT služeb - projektování a správa počítačových sítí a stanic - administrace serverů, firewallů, Cisco routerů - virtualizace a cloudové služby - školení....atd.

Služby - zhotovení aplikací pro prostředí MS-Windows a řešení webových služeb - nabízíme komplexní řešení pro bankovní registr.

Vývoj, prodej: - hardwarové i softwarové zázemí pro školy, školky, dětské domovy a další školská zařízení všech typů.

Společnost SoftwareONE je jedním z nejrychleji rostoucích poskytovatelů technologických řešení na světě a v České republice působí od roku 2012. Jsme uznávaným partnerem pro přechod do cloudu s našimi vlastními expertními službami, konzultační metodikou a portfoliem řízených služeb.

Duplikace: - hudební a datová CD všech standardních formátů a tvarů na moderní výrobní lince.

Služby - programování - IT služby - grafika, design.

Konzultační a programátorské služby - implementace a úprava systémů SAP.

Činnost: - dodavatelské a servisní služby softwaru One Bridge Mobile Groupware - mikroserie reklamních a propagačních předmětů pro malé firmy i jednotlivce

Služby: - implementace komunikačních řešení - počítačové sítě - bezpečnostní audity.

Činnost: - služby v oblasti informačních technologií

Vývoj, dodávka, integrace: - geoprostorová a inteligentní lokalizační softwarová řešení - Geografické Informační Systémy (GIS) - systémy pro řízení lidských zdrojů - softwarová řešení SmartGrid.

Služby - IT služby - SEO optimalizace - PPC kampaně - online marketingový plán.

Služby: - reklamní činnost - design - logotypy - webdesign

Služby: - obsahové platformy - webové aplikace - výroba televizních pořadů

Prodej, oprava, servis: - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál - software Projektování a správa počítačových sítí.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - marketingové služby.

Činnost: - služby v oblasti informačních a komunikačních technologií - vývoj aplikací.