V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - připojení k síti Internet - VoIP telefonie - digitální TV.

Služby: - tvorba webových stránek - vývoj aplikací - online marketing - outsourcing IT.

Činnost - prodej hardware, software - návrhy a realizace datových sítí - správa a monitoring počítačových sítí - montáž, servis a prodej kamerových a zabezpečovacích systémů - webhosting. Další provozovny - Lannova 2061/8, Praha 1 - Budapešťská 1491/5, Praha 10 - Zámecká 32/2, Bílina.

Služby - vývoj mobilních a webových aplikací.

Služby - webdesign - marketingové kampaně.

Činnost: - implementace podnikových SW řešení, odborné konzultace, školení, vedení mezinárodních i tuzemských projektů, optimalizace procesů a adaptace software spolu s programováním a vývojem vlastních řešení.

Služby: - IT poradenství - vývoj software

Činnost: - poskytování cloudových služeb především Office 365 a Microsoft Dynamics CRM 2011

Grafické studio Designcrew je online webová reklamní agentura a grafické studio, které se zabývá tvorbou reklamní grafiky a grafického designu a tvorbou webových stránek a eshopů na zakázku. Programujeme zakázkový software, aplikace a webová řešení na klíč a zabýváme se SEO optimalizací webových stránek a eshopů a jejich marketingovou podporou a ...

Služby: - realizace on-line dotazníků a průzkumů.

Dodávka - informační a ekonomické systémy POHODA - software, hardware a doplňky - dotykové teminály, monitory - čtečky čárových kódů - tiskárny účtenek - váhy.

Vývoj, prodej: - software pro komunikaci prostřednictvím mobilních telefonů a SMS zpráv

Služby: - správa serverů - návrh počítačových sítí - webhosting - implementace informačních systémů - tvorba webových stránek.

Internetové služby: - webdesign - aplikace - správa sítí - tvorba www stránek a e-shopů.

Služby - webhosting - webdesign - webové aplikace - internetové obchody, e-shopy.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek

Činnost: - digitalizce procesů - digitalizace dokumentů.

Činnost: - IT služby - Identity Management, správa uživatelských účtů.

Služby - webdesign - webhosting - grafické práce, logo, firemní design - marketing.