V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Jsme specializovaná softwarová firma na řešení problematiky EDI a bezpečnosti EDI: - elektronické výměny informací na základě mezinárodních standardů - vývoj software - logistiku a komunikace s EDI souvisejícími. Know-how firmy je hlavně v oboru počítačových komunikací na bázi standardů eBusiness.

TELE3 s.r.o. - registrace domén - webhosting - serverhosting

TELCEL, spol. s r.o. nabízí veškeré služby a poradenství v oblasti komunikací a počítačů. Společnost vznikla v roce 1995 a již od svého vzniku se zaměřuje na poskytování komplexních služeb uživatelům Internetu a nadstandardního servisu uživatelům výpočetní techniky. Naše společnost se zaměřuje nejen na "velké" klienty a konzumenty ...

Poskytovatelem internetového připojení, digitální televize a hlasových služeb v kladenském okrese

- poskytování software a poradeství v oblasti hardware a software -zprostředkování služeb.

Činnost: - kovovýroba - frézování - soustružení

Provozujeme kabelovou televizi, vysokorychlostní internet a IP telefonii na území České republiky. Provozovna: Nádražní 115, 560 02 Česká Třebová

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Prodej kvasného lihu, ...

Činnost: - vývoj software a mobilních aplikací - internetová reklama.

Vývoj: - software - mobilní aplikace.

Služby: - výzkum trhu a veřejného mínění - marketingové a sociální výzkumy - analýzy - vývoj aplikací

Společnost poskytuje komplexní služby v oblasti počítačového vzdělávání, konzultací a podpory informačních a komunikačních technologií. Je držitelem certifikací Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, Authorized Prometric Testing Center, Akreditované testovací středisko ECDL, Akreditace MŠMT pro provádění rekvalifikací.

Činnost: - služby v oblasti IT Montáž, instalace: - kamerové systémy - docházkové systémy - alarmy Jablotron.

Jedná se o českou firmu zabývající se tvorbou software, stavbou počítačů, instalací lokálních počítačových sítí, servisními službami, renovací a prodejem baterií..

Poskytování spolehlivých komplexních služeb v oblasti webhostingu a serverhostingu, tvorba serverových řešení (managed servery, clustery, systémy s rozkladem zátěže, databázová řešení) a navazující služby.

Dodávka: - systém pro evidenci a management muzejních a galerijních sbírek MUSEION.

Činnost: - tvorba mobilních a internetových aplikací

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy - informační systémy, aplikace - grafické studio

Služby v oblasti informačních a komunikačních technologií - správa sítí - outsourcing - Helpdesk.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - SEO optimalizace - datové a cloudové služby - správa serverů

Telekomunikační služeby - internetové připojení - volání z pevné linky s možností VOIP - provoz, instalace Wi-Fi.

Služby: - tvorba webových stránek - SEO optimalizace - webdesign - webhosting.

Služby: - servis počítačů, notebooků - služby v oblasti IT.