V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
-Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Inženýrská činnost v oblasti energetiky -Poskytování software (prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku) -Nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a ...

Služby: - vyhodnocováni srovnávacích testů pro střední a základní školy - nabízíme kvalitní a rozmanité nástroje pro sebehodnocení - dotazníky

Marketingové a komunikační služby - kreativní a grafický design - webdesign - webové aplikace - fotografické služby - tisk.

Vývoj, tvorba: - mobilní aplikace - webové stránky

IT a komunikační služby - IT outsourcing - správa serverů - záchrana dat - servis výpočetní techniky.

Obchodní a marketingová společnost - tvorba webových prezentací - SEO optimalizace - online marketing - reklamní aplikace.

Obchodně projektová společnost, která navrhne, připraví a zpracuje internetové portály - projekty LevnyPrint.cz, IDDprojekt.cz a 2dinautoradia.cz.

Poskytování softwaru a poradenství v oblasti informačních technologií.

Služby - vývoj software - vyhodnocování a správa dat o stavech kanalizačních potrubí - napojení dat z kamerových prohlídek, dat o zaměření šachet.

Činnost: - grafické a DTP studio - tisk - webdesign - online marketing

Vývoj: - software pro finanční a pojišťovací makléře

Dodávka softwarových prací - programování řídicích systémů - vytváření nových programů.

Vývoj, prodej: - software pro mobilní telefony k utajení hovorů a SMS

Služby: - tisk - velkoplošný tisk - řezaná grafika - laminace - výroba reklamních poutačů, světelná reklama - polepy aut - fotografické služby - grafické práce - tvorba vebových stránek

Činnost, služby: - tvorba webových stránek - kreativní grafik

Grafické studio - grafická úprava knih, časopisů, plakátů a ostatních tiskovin - tisk - webdesign - fotografické práce.

Vývojář webových aplikací a webdesigner - grafický design webových stránek - webdesign - programování webových aplikací - SEO - optimalizace pro vyhledavače.

Činnost: - návrh, vývoj webové aplikace - pronájem, správa serverů.

Činnost, služby: - zakázkový vývoj softwaru - outsourcing IT služeb - konzultační služby z oblasti správy dat - školení pro CloverETL software.

Služby - webdesign - tvorba e-shopu na míru - grafické studio.

Softwarový business specialista na finanční zprostředkování od roku 1998. MAXX – komplexní agenda zprostředkovatelské firmy, MLM sítě, ZETEO - porovnání výhodnosti finančních produktů, OPTIM – optimalizace rodinných financí a finanční plány.