V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby - podnikové prostředky pro komunikaci, sdílení, autentizaci a autorizaci - serverové služby, IT systémy - realizace, dodávka hardwarových a softwarových produktů.

Služby - konzultace, poradenství a IT činnosti - školení a vzdělávání.

Správa počítačové sítě - návrh a implementace počítačových sítí - vzdálená správa počítačových sítí - vývoj drobných aplikací a tvorba webových stránek - prodej hardwaru, softwaru a kancelářské techniky.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a ...

Návrh, instalace a realizace elektro-technických systémů - komplexní služby v oblasti informačních technologií IT - servis a opravy počítačů - webdesign.

Služby - ukládání dat, datová uložiště - zálohování dat - archivace dat - virtualizace.

Služby: -správa počítačových sítí -pronájem virtuálních serverů -serverová infrastruktura -datové sítě -aktivní síťové prvky -bezpečná síť

Služba: -tvorba webových stránek

Služby: - poradenství v oblasti evropských dotací - vývoj software na zakázku.

Vývoj: - softwarová řešení pro obchodování na kapitálových trzích.

Služby: -efektivní využívání energií

Služby: -reklama -grafické práce -webdesign -webhosting -potisk textilu

Služby - IT outsourcing. Provozovna: CI SYSTEMS, s.r.o. Marie Steyskalové 14 616 00 Brno

Služby - dodávky komponent řídicích a operátorských systémů - dodávky komplexních řešení v oblasti měření a regulace - dodávky systému pro logistiku výroby.

Tvorba, vývoj: -digitální vzdělávací obsah a e-learningové technologie

Dodávka: - informační systém pro správu majetku SW KLID.

Služby: -digitální agentura se zaměřením na mobilní řešení

Služby: - tvorba a správa webových stránek - správa obsahu na sociálních sítí - projekce systémy digitálního ukládání, sdílení a archivace

Služby: - SEO - marketing - tvorba webů a eshopů

Dodávka produktů a služeb pro podniková řešení v oblasti software - aplikace, databáze - zálohování - správa dat.