V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Činnost: - vývoj softwaru pro embedded a real-time systémy

Služby: - grafické studio - webdesign - fotografické služby

Komunikační agentura - marketingové služby - webdesign - PR služby - eventy.

Správa sítě - IT outsourcing - vývoj software - hostingové služby - webové aplikace.

Služby - grafický design - webdesign - internetový marketing.

JUFOBUS je společností, která se věnuje zejména investicím do projektů, širším spektrem služeb, tvorbě webových struktur a některým obchodním příležitostem v různých spektrech činností.

-Software na diagnostiku motorovych vozidel -IT služby

Internetové aplikace na míru. Návrh, vývoj, podpora: -informační systémy

Vývoj podnikového software. Inovativní informační systémy.

Webhosting - serverhosting - internetové služby - registrace a správy domén.

Služby v oblasti informačních a komunikačních technologií - konzultace a analýzy, auditorská činnost - příprava a řízení projektů - outsourcing - projektování a inženýring.

Reklamní agentura - návrhy a kompletní realizace reklamních kampaní - reklamní textilie a reklamní předměty Výroba - tiskové materiály Webdesign studio - návrhy logotypů a kompletního vizuálního stylutvorba

Návrh, realizace a údržba: - podnikové informační systémy.

Grafické práce SEO optimalizace - copywriting Webdesigntvorba - e-shopy - redakční systémy

Jsme pražský telekomunikační operátor, poskytující kvalitní a rychlé připojení k internetu pomocí nejmodernějších bezdrátových technologií (2, 4GHz, 5GHz, 10GHz, 24GHz), metalického a optického kabelu. Pokrýváme převážnou část Prahy 6, Prahy 5 a Prahy-západ.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Distribuce, prodej: -vizualizační software pro domácí či průmyslovou automatizaci

Marketingová agentura - SEO optimalizace - PPC kampaně.

Návrhy řešení a optimalizace obchodních procesů - projektové řízení, poradenství, implementace a technická podpora - webové prezentace - marketingové poradenství.

Služby - zálohování a ochrana dat - odborné IT kurzy.