V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby - grafické práce - internetový marketing - velkoformátový tisk - webdesign - reklamní kampaně - fotografování Překlady Tlumočení Korektury

Tvorba a instalace systému MARKTIME pro vykazování, fakturaci a plánování času při projektech a zakázkách. Využití pro advokátní kanceláře, daňové účetní, PR agentury a daňové poradce či IT. Centrální evidence projektů, klientů a úkolů na dané období.

Návrhy - Projekty - Výpočty - Posudky - Dozory - Konzultace - Software v oblasti oken, dveří a fasád. Konzultace, projekce, inženýrská činnost: - lehké obvodové pláště - fasádní konstrukce - okna, dveře - statická posouzení a výpočty skel - tepelně vlhkostní analýzy, výpočty a posouzení Výhradní zastoupení software pro ČR a SR: ...

Vývoj softwaru pro zdravotnická a technologická zařízení.

Prodej: -vstupenky na kulturní programy -redakční program Spirit CMS

Poradenství, konzultace v případě informační technologie. Internetové aplikace - výroba - www stránky Poradenství, konzultace - informační technologie

Prodej a servis PC sestav, notebooků a komponentů HW Poskytování internetu Tvorba aplikací e-shop a www stránek Webhosting Správa sítě Zabezpečovací systémy a alarmy

Internetové prezentace a aplikace Poradenství v oblasti reklamy

Marketingová činnost: - propagační materiály - tisk - tiskoviny - korektury - webdesign - multimedia ( interaktivní multimediální tvorba, animace) - loga

Služby: -poradenství, konzultace v oblasti IT. -správa informačních systémů.

Komplexní dodávky informačních systémů pro hotelové a gastronomické provozy včetně dodávek speciálního hardware (pokladní klávesnice, pokladní tiskárny EPSON, pokladní systémy.

DODAVATEL (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočetní technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operační systémy (OS) Windows a Linux (včetně instalace)

Vývoj počítačových programů.

Programování, implementace a servis software. Odbytově-skladový software vytvořený pro potřeby distribučních a zásilkových firem, nakladatelů a vydavatelů. Fakturace, sklady, expedice zboží.

Distribuce: - výpočetní technika nabízející HW a SW. Prodej: - počítačové sestavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 přehrávače.

Ofsetový tisk Grafické práce Sítotisk Tvorba - www stránky - webdesign Webhosting

Reklamní agentura a grafické studio. - tvorba www stránek, grafických návrhů, firemních stylů či letáků.

Implementace informačních systémů MS Great Plains Business Solutions/MS Nav Dynamics

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

Provádíme veškeré grafické práce, digitální, ofsetový a velkoformátový tisk. Nabízíme tvorbu internetových stránek, výrobu a montáž všech typů reklam.

Zabývá se správou, provozem a vývojem webových portálů

KOMIX s.r.o. je česká společnost založená v roce 1992. Specializuje se zejména na dodávky informačních systémů nebo aplikací na klíč, dále pak integrační nebo transformační projekty. Společnost KOMIX také poskytuje konzultační služby zaměřené jak na návrh informačních systémů, tak na jejich kvalitu, testování a provoz. Naše heslo - Dáváme ...

Společnost zabývající se vývojem SW na zakázku, správou a dohledem počítačových sítí. Tvorba webových prezentací. .