V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Direct marketing Grafický design - logotypy - reklamní materiály Grafický design - tiskoviny Webdesign Školení - fotografie - DTP - polygrafie v praxi.

Prodej - telekomunikační technika - hardware. IT poradenství

Dodávky a poskytování poradenských služeb v oblasti programů na zpracování dat.

Prodej a servis výpočetní techniky. Poskytování správy sítí, opravy monitorů, odvirování.

Služby: -webdesign. -tvorba webových stránek.

Firma Allplan Česko s.r.o. se zabývá prodejem a podporou softwarových programů pro architekturu a vyztužování konstrukcí. Prodej, podpora: -CAD program Allplan pro architekturu a vyztužování konstrukcí -software Servis a poradenství v oblasti použití CAD systémů.

Reprezentativní webové stránky, eshopy a aplikace zaměřené na design. Chcete zvýšit své prodeje na internetu? Pošlete nám svou poptávku.

Výroba webových stránek, návrhy mobilních aplikací a tvorba log a firemních tiskovin.

Vývoj software na zakázku, outsourcing a školení v oboru IT - online marketing

Vývoj programu CELEKTRO pro stanovení ceny elektromontážní zakázky.

Tvorba her pro Android a iOS, facebookových aplikací a www prezentací.

Reklamní agentura pro nová média. Fotokurzy, tvorba www stránek, firemní fotografie.

Poskytování software a hardware pro firmy.

Firma provádí analýzy rizik a poradenské služby v oblasti zabezpečování informačních systémů. Naše služby: Problematika bezpečnosti informací a dat je sice specifickou oblastí informačních technologií, ale přitom ji není možné považovat za zcela samostatnou. Prostupuje totiž všemi aspekty informačního systému a informačních technologií v ...

Vývoj podnikových ekonomických a informačních systémů pro účetnictví, bankovnictví, sklady i fakturaci.

Vývoj a prodej software pro skladování a prodej kameniva a betonu.

Výroba softwarových řešení pro firmy.

Řešení průmyslové automatizace. Vývoj software i hardware. Výroba CNC strojů pro řezání vodou, brusek, robotických pracovišť.