V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj webů a webdesign. Řešení pro internetové podnikání.

Analýza a vývoj software pro informační technologie.

Výroba a programování software systémů pro zákazníky a firmy.

Propagace na internetových sítích a definování internetové strategie. Tvoříme e-learning, databáze a portály.

Služby - SEO optimalizace webu - webdesign - PR články - PPC reklama - inzertní služby

Prodej - počítače - komponenty Servis - výpočetní technika Tvorba - internetové prezentace

Poskytování služeb v oboru informačních a komunikačních technologií

Výroba a distribuce softwarovým aplikacím pro široké spektrum lékařských odborností

Společnost zaměřená na poskytování služeb v oblasti technologií Oracle. Poskytujeme komplexní služby od instalace a konfigurace produktů,  přes správu, monitoring a zálohování až po ladění výkonu, vývoj, konzultace, školení a migrace. Naši specialisté mají dlouholeté zkušenosti s technologiemi a zejména databázemi.

Nabízíme kompletní vytvoření WWW stránek nebo vlastní elektronický obchod (e-shop). Současně zajistitíme doménu i hostování na našem serveru.

Služby v IT pro velká ekonomická HW a SW řešení.

Provoz grafického ateliéru. Služby: - grafické návrhy tiskovin a logotypů - inzerce - billboardy - Výroční zprávy - kalendáře - tvorba webových stránek - tvorba bannerů apod. - ofsetový tisk včetně dokončujícího zpracování

Programování Poradenství IT Desktopové aplikace MS.NET Výroba databází v MS SQL Server.

Šifrované telefonování Odborné konzultace v oblasti řízení IT a optimalizace IT procesů Pořádání školení na míru

Zpracování reklamní identity DTP - grafické návrhy tiskovin Webdesign Webhosting Výstavba malých a středních počítačových sítí.

Vývoj a správa - databáze Dovoz vybavení pro školy Vývoj a správa webů Školení, poradenská a konzultační činnost nebo výzkum a vývoj Prodej vybavení pro školy

E - shop - hardware - software DTP práce - grafické práce Návrhy internetových sítí.

Programování, tvorba webových stránek a databázových projektů. Hromadné zpracovávání dat. Realizace fotografií a grafiky. IT poradenství.

Grafické návrhy Správa - PPC kampaněSEO optimalizace pro vyhledavače a www stránek Tvorba - www stránky Registrace domén

Řešení problémů s počítačem. - instalace hardware a software - antivirová ochrana - řešení spojení s tiskárnami, modemy - odvirování - záchrana a renovace dat - školení s PC - prodej počítačů.

Software na zakázku. Rezervační systémy a mobilní a internetové aplikace.

Vývoj software a dalších služeb pro cestovní kanceláře.