V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby - projekty společensko - ekonomických systémů - IT projekty, provozní systémy - základní software pro vývoj a testování

Grafické návrhy - loga SEO optimalizace - internetové reklamy Tvorba - webové stránky - internetové obchody - slevové weby Webhosting

Reklamní studio: -tvorba webových stránek. -SEO optimalizace. -vývoj mobilních aplikací. -tvorba reklamní spoty, dabing, krátké filmy. -marketingové služby.

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -správa serverů. -návrh, instalace bezdrátových sítí, strukturováných kabeláží. -instalace telefoních ústředen.

Služby - marketingové propagace - webdesign - webové aplikace - SEO optimalizace

Reklamní agentura: -grafické práce. -webdesign. -budování značek.

Vývoj, tvorba: - právní informační systém

Služby: -DTP -webdesing -vývoj internetových aplikací

Služby: -public relations -marketingové poradenství -reklamní služby -webdesign -tisk

E-learning-LMS iTutor, dodávka hotových a tvorba e-elearningových kurzů podle požadavků zákazníka. Implementace, konzultace, poradenská činnost, hosting.

Služby: - vývoj software - konzultace v oblasti informační technologie

Nabídka služeb: - digitalizace dokumentů, map a výkresů - vše z šanonů, projektová dokumentace - rozpoznávání formulářů - rozpoznávání textů dokumentů - programy pro práci s dokumenty - bezkontaktní sknery Sceye - programy pro OCR a ICR Abbyy

Služby - poradenství v oblasti informační a komunikační technologie

Reklamní agentura. Služby: -grafické návrhy tiskovin. -návrhy logotypů. -tvorba webových stránek. -marketingové služby. -signmaking. -reklamní, dárkové předměty. -direct mailing. -realizace eventů.

Digitální studio se zaměřením na produktové a korporátní webové prezentace, kampaně, interaktivní hry a aplikace.

Instalace internetu, digitální televize, streaming a web/server hosting.

Správa serverů a počítačů, Linux, Windows, FlexiBee, pokladní systém, ekonomické systémy, účetnictví, obchodní systém, software pro obchodníky, servis počítačů.

Jsme agentura s bohatými zkušenostmi v oboru marketingové komunikace. Vytváříme nejen profesionální webové stránky, ale i eshopy s řadou užitečných funkcí, díky kterým je pro Vás mnohem jednodušší daný e-shop ovládat. Snažíme se o podmínky, které jsou pro Vás výhodné. Nezobrazujete se v internetových vyhledávačích? Využijte naší služby SEO ...

Výroba webů, propagace na internetu. SEO optimalizace internetových stránek. Realizuji internetové marketingové kampaně. PPC reklama. Využití sociálních sítí pro propagaci.

Služby: -tvorba webových stránek. -webhosting.

Služby - www stránky, webdesign - logo design - registrace domén, webhosting