V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Řešení produktů z oblastí: - softwaru - hardwaru - databází - internetové technologie dle požadavků klienta

Mobilní aplikace Android + IOS. Komunikátory GPRT a UMTS pro průmysl. Vývoj aplikací na klíč.

Počítačová technika prodej, servis a montáž. Připravujeme počítače kapesní, přenosné lokální, osobní, kancelářské, grafické. Dodáme antivirové programy a poučíme s obsluhou

Poradenská společnost působící v oblasti reklamy a marketingu. Dodáváme řešení: - Seo optimalizace - PPC reklamy - internetového marketingu. Vyrábíme a analyzujeme www stránky a e-shopy. Náš tým tvoří lidé, kteří mají dlouholeté zkušenosti v oblasti reklamy a marketingu. Zkušenostmi z internetových portálů a reklamích agentur ...

Grafické služby pro průmyslovou propagaci. Návrh loga, zařízení interiéru, inzerátů, letáků. Tvorba www stránek

Služby IT, Servis HW / SW Správa a dohled IS klienta Proškolování uživatelů Instalace antivirové ochrany Konfigurace hardware a software. Prodej a montáž techniky.

Audity bezpečnostní, softwarové, hardwarové Dodávka, implementace, správa - informační systémy servery, tiskárny Konzultace - informační systémy Školení - výpočetní technika

Servis a opravy počítačové techniky. Návrh a realizace internetových sítí. Připojení k internetu a WiFi. Navrhneme a zrealizujeme kamerové systémy. Technické vybavení stále kontrolujeme a opravujeme na žádost zákazníka. Tvorba www stránek. Instalace antén, DVB-T, set top boxů.

Služby: -správa počítačových sítí -webhosting -optimalizace a tvorba webových stránek,

Největší český poskytovatel televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Služby: Digitální satelitní televize Kabelová televize - digitální - analogová. Připojení k internetu Telefon.

Epřipojení.cz si můžete objednat připojení k internetu, kabelovou televizi nebo rovnou celý balíček od společnosti O2 - připojení k internetu a kabelovou televizi.

Výroba reklamy, ofsetový tisk, grafické práce, webdesign.

Správa - počítače - servery. Kompletní outsourcing ve výpočetní technice

Služby: -připojení k internetu

Fotoateliér - reklama - fotografické služby - fotografie a fotografování - reklamní foto - produktové foto Reportáže Obalový design - návrhy a realizace obalů k produktům včetně grafických prací Tvorba - loga - reklamní tiskoviny - katalogy - informační letáky - jídelní lístky Grafika - ...

Služby: -IT outsourcing pro farmaceutické společnosti

Internetový obchod: -výpočetní techniky. Služby: -outsourcing IT.

Služby: -komplexní služby v oblasti informačních technologií.

Služby: -tvorba internetových stránek. -internetový marketing.

Prodej - počítače Servis - počítače Správa - počítačové sítě