V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Informační systémy, software, databáze, datová úložiště, datové schránky, sklady, majetek, ekonomika, skladové hospodářství, evidence majetku, ekonomické IS, CRM, DMS. Služby poskytujeme poro státní správu, ale i pro podnikatelské subjekty. Společnost poskytující služby a řešení v oblasti návrhu, vývoje, implementace a servisu informačních ...

- Údržba PC - Služby v oblasti HARDWARE - Služby v oblasti SOFTWARE - Tvorba WWW - Cestovné - Kusová výroba CD ROM - Tiskové služby

Internetový marketing Tvorba a správa - webové stránky - shopy

Softwarová společnost. Činnost firmy: - vývoj a dodávky komplexních podnikových informačních systémů - poskytování komplexních služeb spojených se zaváděním, údržbou a rozvojem těchto systémů.

Společnost SYCONIX se specializuje na poskytování řešení a služeb v oblasti informačních technologií s hlavním zaměřením na problematiku správy dokumentů, sdílení informací a podpory firemních procesů (Enterprise Content Management).

GSC Consulting s.r.o. se zabývá implementací a integrací podnikových informačních systémů. V České a Slovenské republice výhradně zastupujeme dva významné podniky působící na trhu software typu ERP Enterprise Resource Planning) - společnost bäurer GmbH a ifax GmbH. Našim úkolem je nejen podpora klientely výše uvedených partnerů na našem ...

Nabídka reklamních a marketingových služeb. Tvorba www stránek.

Tvorba softwaru pro agentury a firmy: - reklamní - marketingové - personální.

Připojení k internetu Webhosting - serverhosting Návrhy a realize - sítě

Firma Secunet nabízí: - bezpečnostní analýzy - penetrační testy - detekce průniku - PKI a střediska důvěry (digitální podpis) - firemní karty - virtuální Privátní Sítě VPN - antivirová ochrana - dodávka a správa FireWallů - konzultace a poradenství v oblasti bezpečnosti IT.

Online obchod s výpočetní technikou. Počítače pro každého - PPK. Nabízíme levné repasované počítače, notebooky, sestavy, LCD, monitory, tiskárny. Repasované notebooky a PC od značkových firem HP, Dell, IBM, Lenovo, Fujitsu-Siemens a ostatních za nejlevnější ceny se zárukou. E-shop vám nabízí testované repasované notebooky, počítače a ...

Služby: -PPC reklama -marketing v sociálních sítích -tvorba webu -plošná reklama -grafika.

Prodej informačních systémů pro zdravotní pojišťovny..

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poskytování software (prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku)

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd

Prodej: - software, - mapové aplikace, sw pro logistiku, - biometrický sw.

BeeWeb Ready. Profesionální web s redakčním systémem, který splňuje veškeré moderní požadavky. Plně upravitelný systém naplněný funkcemi, od fotogalerie až po formuláře. Výběr z velkého množství kvalitních šablon pro Váš segment. Rychlost zapracování stránek je do 24 hodin.

Poskytuje komplexní online marketingové služby. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace pro vyhledávače, PPC reklama, online analytika. Nabízíme kvalitní služby za nízké ceny.

Vývoj software/hardware, měření regulace, automatizace, diagnostika, visualizace, optimalizace technotogických procesů, dálkové ovládání, monitoring, komunikace, IP telefonie, webdesign, internet.

Služby: - grafické studio: - návrhy logotypu - vizuální styl firemních tiskovin - obalová grafika - fotografické služby. - webové studio: - webdesign - řešení eshopů - optimalizace stránek pro vyhledávače - webhosting - full service v oblasti reklamy - reklamní kampaně - produkční služby: - polepy ...

Instalace počítačových sítí. Návrh a realizace počítačových sítí. Počítačová pohotovost -správa počítačů a počítačových sítí. Prodej: -počítače dle přání zákazníka.

Jsme specialisty na ofsetový, digitální a velkoformátový tisk. Mimo tisk nabízíme také polepy aut a výloh, grafické práce a výrobu webových stránek.