V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj, tvorba a provoz elektronických tržišť a e-commerce aplikací. Hlavním produktem je první elektronický obchodní systém v ČR Softrade.cz. Dalším významným produktem je elektronický nástroj pro zadávání veřejných zakázek Softender.cz. Menšími projekty jsou pak elektronické tržiště pro státní správu Gem a elektronický stavební deník.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rozsahu živnosti volné

Komunikační agentura je full service reklamní (komunikační) agentura s působností v regionech Praha, Zlín, Tarnowskie Góry.

Provozovatel a vlastník datové sítě.

Jsme sdružení živnostníků Wopig - webdesignér, programátor a grafička. Zabýváme se: tvorba www stránek, redakčních systémů a e-shopů.

Zabýváme se vývojem a rozvojem softwaru pro správu veřejných zakázek.

Webové studio Web No Limit nabízí profesionální služby v oblasti webových portálů. Tvorbu www stránek, e-shopů, katalogů, microsites, databází. Dále vlastní redakční systém pro správu obsahu. Realizujeme internetový marketing - SEO, emailing, linkbuilding, PPC kampaně a reklamu na sociálních sítích. Nabízíme také grafické práce, tiskoviny, tvorbu ...

Tranis spol.s r.o. - transportní informační systémy. Tvorba a vývoj dopravního software: -programový systém Kilometrovník je určen zejména pro profesionální dopravce. Tento software umožňuje výpočet vzdáleností mezi zadanými místy, grafické zobrazení optimální trasy v digitální mapě a výpočet nákladů na přepravu. Pro ...

Sabris Vám jako systémový integrátor pomůže optimalizovat řídící procesy a razantně zefektivnit, zpřesnit, zkvalitnit a zjednodušit řízení vaší společnosti. Naše služby lze rozdělit do následujících oblastí: - systémová integrace - outsourcing - implementace produktů společnosti SAP - stálá poimplementační podpora - školení uživatelů.

Tvorba webových stránek a grafického designu.

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Tvorba webových stránek a internetových prezentací.

Dodávka - hardwareprodej - IT informační technologie Opravy - počítače Správa - počítačové sítě

Telekomunikační služby Bezdrátové připojení k internetu Návrh, realizace a správa - počítačové sítě

Společnost EDITEL CZ patří mezi přední dodavatele kompletních řešení pro výměnu elektronických dokumentů mezi firmami, integraci aplikací a síťové služby s přidanou hodnotou. Produkty a služby: - EDI a integrace - elektronická fakturace - digitální archiv - bankovní produkty - security produkty

Unlimited Services se specializuje na poskytování kvalitních a komplexních služeb v oblasti outsourcingu IT a správy počítačové sítě, prodeje hardware, software, servisu, poradenství a oprav počítačů a s tím spojených služeb dle požadavku zákazníka.

Nabídka komplexního servisu převodu dat do elektronické podoby a kompletního počítačového zpracování elektronických prezentací.

Poskytování bezdrátového připojení k internetu v Praze, Neratovicích, Líbeznicích, Kbelích a okolí.

Nabídka grafického návrhu a realizace internetových stránek a e-shopů. Provádění SEO a outsourcingu.

Nabízíme kompletní služby pro internet: - tvorba: - www stránky - publikační systémy - webové prezentace - internetové obchody.

Výrobce informačních systémů pro prodejce a servisy automobilů.

Služby: Technická podpora v oblasti výpočetní techniky: -servisní program STANDARD: -je určený převážně pro lokální PC** stanice nebo pro menší počet síťově nepropojených stanic -servisní program STANDARD Plus: -optimální pro menší firmy s běžnou výbavou v oblasti IT -servisní program PROFI: -optimální ...

Dodávky internetových komunikačních a obchodních řešení či podnikových aplikací.

Poskytování služeb počítačové grafiky, designu, provádění reklamních studií, webdesignu a webhostingu.