V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Návrh a správa počítačových sítí.

Renovace starších počítačů Poradenství v oblasti technologie.

Společnost SC Servis, s.r.o. působí v České republice od jara roku 1992. Prodej software se specializací na aplikace z finančního, bankovního a kapitálového trhu.

Software v oblasti procesní automatizace.

DALVI, s.r.o. je společnost, která na IT trhu působí od roku 1995. Provozujeme a spravujeme služby e-Dopis (www.e-dopis.com) a netPROMO (www.netpromo.cz). Vyvíjíme vlastní systém ECM a DMS - DocFix.Net pro tvorbu, správu, archivaci a distribuci jak elektronických tak tištěných dokumentů, fakturace a výpisů. Dále vyvýjíme systémy na ...

Provoz a správa rezervačního systému pro ubytovací zařízení či možnost rezervace hotelů po celém světě.

Tvorba internetových obchodů a aplikací, webových stránek, redakčních systémů. Nabídka grafických prací, zřízení webhostingu a registrace domén

Tvorba webových stránek -tvorba e-schopů

Fotografování - sídlo firmy - zaměstnanci - výrobky - fotoateliér Potisk - billboardy - služební vozy Půjčovna - kostýmy Potisk - trika Tisk - propagační materiály Grafické práce vizitky, produktové listy Výroba - www stránky

Počítače, počítačové sítě, návrhy, realizace, údržba.

Internetové aplikace Poradenství - výpočetní technika

Služby: kabelová televizi, připojení k internetu.

Co nabízíme: - konzultace v oblasti IT a projektový management - tvorba internetových aplikací - tvorba software na zakázku - tvorba www stránek - systémová integrace - logotypy - bodyshop.

Provoz serveru poskytujícího informace o výrobcích betonu, betonových produktech, materiálech, technologiích a službách.

Webdesign a webmastering. Full servis pro internetové stránky. SEO copywritting, PPC kampaně. Technologie, PHP, CSS, HTML, Java Script, JQuery, Nette framework

Naše společnost se zabývá zpracováním velkých dat (Big data). Vytváříme nejrůznější databáze na míru, monitorujeme a analyzujeme různé data na internetu. Veškeré data přetváříme v informace s přidanou hodnotou.

Programátor PHP, MySQL, Javascript, HTML, CSS, SEO. Tvorba webových aplikací na míru. Zakázkové programování, externí spolupráce.