V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Autorizovaný záruční a pozáruční servis značek PHILIPS, BRAUN, ROWENTA, MOULINEX, TEFAL, KRUPS, DELONGHI, KENWOOD-(kuchyňka). Oprava elektroniky a domácích kuchyňských spotřebičů včetně prodeje náhradních dílů a příslušenství. Prodej satelitních a kabelových služeb UPC.

Analýza ekonomických aktivit zákazníka a návrh optimálního systému zpracování informací. Prodej a instalaci programu ÚČTO 2000, případně dalších doplňkových modulů jako jsou programy Fakturace, MTZ, IM, Mzdy, FVS, EVS. Řízení oběhu dat či speciální program AKCE pro rozpočtové organizace (státní fondy). Převedení dat ze starého účetního ...

Prodej, servis: - výpočetní technika Tvorba: - www stránky Správa počítačových sítí

Poskytování managed serverů. Nabídka služeb dedikovaných serverů, serverhostingu a serverhousingu.

Vývojem, dodávky informačních technologií v oblasti ekonomických a evidenčních systémů. Prodejní systém KASA.

Nabídka vývoje databázových aplikací a aplikačních softwarů.

Dodávka: - hardware. Správa: - datové sítě.

Datové a hlasové služby Připojení k internetu

Telekomunikační společnost zabývající se hlasovými službami - připojení k internetu ADSL, bezdrátové připojení, wifi. Poskytujeme telekomunikační služby na špičkové úrovni. Nabízíme levné telefonování do zahraničí a na mobilní telefony.

Dodávka a instalace - hardware Webové stránky Webhosting - serverhosting Poskytování - poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Počítačové služby: - informační technologie - správa systému - analýzy - vývoj software..

Grafické studio: - image a produktové reklamní kampaně - grafický design, předtisková příprava - zhotovení corporate identity - web stránky. Internetový prodej kancelářských a papírnických potřeb.

Návrh, prodej a podpora terminálových řešení na bázi produktů firmy Citrix. Outsourcing.

Prodej hardware a software, správa sítí, vývoj software na zakázku, návrh a instalace počítačových sítí.

Pronájem - nedostatkoví IT odborníci služby v oblasti outsourcingu IT

Grafické návrhy Výroba - www stránky - shop - webdesign Webhosting - registrace domén Intranet - extranet

Opravy počítačů ochrana před viry, odstranění spyware a viru, zabezpečení počítače optimalizace chodu operačního systému odstraňování hardwarových závad, případná výměna komponent pravidelná údržba počítače záchrana dat i z nefunkčních počítačů řešení problémů s připojením k internetu, problémů s tiskem poradenské služby v oblasti ...

Business Consulting Vývoj aplikací Bezpečnost Collaboration services Řízení IT infrastruktury.

Tvorba webových stránek a jejich optimalizace pro české a cizí vyhledávače.

Avnet Partner Solutions je předním evropským distributorem řešení v oblasti serverových systémů, zařízení pro ukládání dat, middleware a software. Naším cílem je podporovat obchodní růst našich partnerů pomocí specializovaných týmů.