V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
IT obchodní analytik a návrhář UX. Specializuji se na: - analýza potřeb uživatelů a zúčastněných stran - definice obchodních požadavků a analýza obchodních procesů - analýza UX - testování použitelnosti - vytváření návrhů a řešení uživatelského rozhraní.

Služby: - servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - správa kamerových systémů - návrh a výroba řezaných samolepek pro polepy aut, výloh obchodů nebo dle přání zákazníka.

Zabýváme se dodávkami softwarových řešení na klíč. Vytváříme aplikace do nepřetržitých 24/7 dispečerských provozů.

Zpracování grafických a multimediálních projektů. Tvorba www stránek.

Vývoj software pro bankovní sektor, telekomunikace a další odvětví obchodu a průmyslu. Činnost: - vývoj aplikací - testování aplikací - konzultace a kurzy v oblasti systémové integrace - servis a podpora vybudovaných řešení.

Prodej, instalace a servis výpočetní techniky.

Grafické návrhy Výroba - www stránky - reklama na internetu Webhosting - registrace domén

Vývoj a správa softwaru pro správu nemovitostí.

Návrhy - logotypy Grafické studionávrhy - tiskoviny - propagační materiály Návrhy a tvorba - www stránky - webdesign

Nabízíme: - digitální marketingové kampaně. - řešení pro správu a vývoj internetových aplikací

Služby: - správa IT - menší a středně velké firmy - kompletní dodávka a servis veškerého materiálu a služeb - kamerový a zabezpečovací systém na klíč

Hlavní předměty činnosti: instalace a správa ICT infrastruktury administrace sítí prodej hardware a software helpdesk a servisní podpora provoz datového centra virtualizace a konsolidace serverů webhosting IT konzultace a analýzy vývoj software provoz software jako služby (SaaS)

Vytvářím pestrobarevný minimalistický design. Navrhuji pro tisk i digitální média – specializuji se na loga, firemní vizuální styl, katalogy, weby a knihy.

Služby v oblasti výpočetní techniky a elektroniky: - dodávky počítačů, sestavených dle přání - instalace software - tvorba spec. software - opravy hardware vč. monitorů - instalace hardware - opravy speciální elektroniky, - programování EEprom a karet např. pro satelitní příjem - opravy audio, video, TV.

Služby: - online marketingem - tvorba webových stránek, e-shopů - vývoj aplikací - správa sítí, serverů a stanic na klíč - outsourcing IT

Služby: - správa a servis počítačových sítí - zabezpečení celé PC sítě - zálohování dat - správa a servis veškeré IT techniky - outsourcing IT služeb

zajišťujeme koncepční návrhy a realizace www-prezentací, vývoj databázových internetových aplikací, návrh a zajištění reklamních a marketingových kampaní na Internetu.

Výroba - www stránky Webhosting Vytvoření kompletní corporate identity.

Dodávky služeb a řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Služby a produkty: - IT Governance & Quality Assurance - digitální transformace - systémová integrace - kybernetická bezpečnost - webové služby & aplikace - Hardware & Software - Business Inteligence - ICT Infrastruktura & sítě.

Činnost: - IT služby - komplexní tvorba infrastruktury informačních a komunikačních technologií, implementace informačních systémů a zajištění jejich provozu - hosting - komplexní zajištění SW aplikací

Činnost: - Vývoj softwarových produktů a služeb v oblasti geografických informačních systémů - zpracování dat

Webdesign Maximalizace vašich konverzí, výnosů a zisku Vědecké a přesvědčovací vylepšení, použití dat a kontinuální A / B split testování analýza teplotní mapy Údaje

Společnost S.I.C. spol. s.r.o. poskytuje profesionální videokonferenční a audiokonferenční systémy, bezdrátové připojení k internetu a další IT služby.