V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Společnost d-Health s.r.o. se zaměřuje na technologie mobilního sběru dat a s tím související služby v oblasti IT infrastruktury, radiofrekvenčních řešení, vývoje a implementace mobilních aplikací a softwarových komponent na míru.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Firma SEO solution, nabízí profesionální webové stránky s originálním designem. Máme dlouholetou zkušenost v oblasti informačních technologií.

Dodávky webových aplikací platformy abc Suite. Komplexní řešení firemní IT struktury: - Document management system - elektronická podatelna - kontaktní centrum - webový publikační systém

Prodej - hardware Návrhy a výstavba - počítačové sítě

Greep s.r.o.- je softwarová firma zabývající se tvorbou webových stránek, eshopů a www aplikací na míru.

Nabízíme komplexní dodávku softwarového řešení. Dodáváme vývojový framework CodePlant. Podporujeme vývojové týmy. Poskytujeme školení v oblasti.

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Softwarová společnost zaměřená na poskytování ucelených řešení tvorby informačních systémů.

Poskytování geografického informačního systému..

Nabízíme vytvoření individuálního grafického návrhu na míru od vizitky až po grafická řešení prezentace na internetu.

Specialista na inplementaci informačních systémů se zaměřením na poskytování komplexních služeb.

Produkty. Datové sítě: -řešíme komplexně požadavky zákazníka při budování datových sítí -konzultace, návrh, projekt, realizace -správa a servis včetně aktivních prvků -v případě zájmu zákazníka můžeme nabídnout pouze dílčí řešení -sítě LAN a WAN metalické, optické, bezdrátové -pronájem datových sítí -strukturovaná kabeláž -IP ...

Managment počítačových sítí, vzdálená správa, desktopová správa, školení sytémových administrátorů na vysoké odborné úrovni. Zpracování dat a softeware. Jiné činnosti vztažené k počítači.

Prodej a servis: - analogových a digitálních kopírovacích strojů - faxů - laserových tiskáren zn. MINOLTA, CANON, HP (včetně velkokapacitních síťových strojů) - plnobarevné kopírovací stroje s možností připojení k PC - počítače a jejich sestavy - poradenství, servis a instalace v PC sítích - všechny softwarové práce.

Vyvíjíme a prodáváme program Atlas DMT - digitální model terénu. Jde o grafický software pro zpracování a vizualizaci výškopisných dat. Jsme distributorem systému Sentinel HASP zahrnujícího prostředky pro ochranu programů před neoprávněným užíváním.

Poskytování služeb v oblasti vývoje, implementace a provozu podnikových aplikací.

Komplexní služby v oblasti kancelářských informačních systémů: - reinženýring - vývoj aplikací - správa IS - správa a rozvoj aplikací - služba Help Desk, Hot-line - služba - profylaxe - hostování aplikací, komplexní služby IBM Lotus Domino. Z vlastních vytvořených aplikací nabízí společnost Notes CS, a.s.: - IS Notes.Adela ...

Nabídka komplexních služeb v oblasti výpočetní techniky. Prodej softwaru pro projektování..

Nabízíme grafické práce, reklamní činnost, webové prezentace, SEO optimalizace, internet marketing, videospoty a virtuální prohlídky.

Dodavatel zařízení a technologií pro bezdrátové přenosy dat, hlasu a obrazu, pro videokonference a pro zabezpečení dat. Nabízí také prostředky potřebné při zavádění systémů elektronického podpisu a zabezpečovaného e-obchodu. Prudukty: -přední světové výrobky mikrovlnných spojů -mikrovlnná rádia -videokonferenční ...

Grafické a webdesignové studio Nandu nabízí profesionální zpracování www prezentací a firemního stylu (Corporate identity). Intuitivní e-shopy pro Vaše zákazníky, internetové aplikace na míru, vlastní jednoduchý publikační systém, originální design a interaktivní prvky pro vaše webové stránky.

Dodávky a poradenské služby. zabezpečovací systémy pro informační technologie -poskytováním služeb souvijejících s přístupem a využití Internetu a zároveň s tím souvisejícími službami -poskytování software -nákup a prodej zboží.

Vývoj software pro města a obce včetně poskytování školení.