V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Centrum sdílených služeb.

Poradenství v oblasti telekomunikačních služeb, hardware, software. Zpracování dat. Správa sítí. Pronájem nemovitostí a nebytových prostorů.

Nabídka kabelové televize ve vysokém rozlišení, telefonních služeb a vysokorychlostního připojení k internetu.

Nabízíme poradenství v oblasti IT. Zabýváme se vývojem a implementací systémů s možností outsourcingu.

Nyní je Aegis moderní společností, která poskytuje služby především v oblasti: - vývoje software - konzultace - školení. Pracovníci Aegisu se podílí na vývoji software a to jak formou zapojení do programátorských týmů u svých zákazníků, tak i vývojem vlastních produktů.

Vývoj technologií pro datové sklady a OLAP systémy Komplexní služby v oblasti realizace manažerských informačních systémů založených na vlastní technologii - DATOS tools

Realizujeme reklamní kampaně, semináře, konference, firemní akce a webové stránky.

Poradenství a zavádění IT pro výrobní a obchodní podniky..

Zabýváme se vývojem elektroniky, software a hardware a automatizací. Vyvíjíme systémy pro čtení registračních značek (rozpoznání SPZ) a parkovací/přístupové aplikace.

Informační technologie, systémová integrace. Jsme partner IBM, HP, MICROSOFT, SYMANTEC a CISCO. Poskytujeme služby správy sítí, bezpečnost, migrace serverů, intranet, terminál server, tenký klient, mobilní kancelář, helpdesk, čárový kód, SAN storage.

Vývoj software: - databázové aplikace a informační systémy v technologii FileMaker® - jakákoliv databázová řešení, programy NA MÍRU - pro operační systémy Mac OS X (Tiger, Leopard, Lion).

Společnost MATERNA patří k předním nezávislým poskytovatelům služeb IT.

Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Společnost CDSw – City Data Software s.r.o. byla založena v roce 1992 v Praze. Jejím základním předmětem podnikání je: - poskytování programového vybavení - automatizované zpracování dat - manažérská činnost v oblasti využití výpočetní techniky. Hlavním zaměřením firmy v oblasti poskytování programového vybavení je vývoj ...

Specializujeme se na nástroje pro správu obsahu (CMS, WCMS, ECMS, redakční a publikační systémy). Nabízíme kvalitní řešení Open Text Web Site Management (RedDot) a Sitecore vhodná pro nasazení v rámci firemních, produktových nebo projektových prezentací, portálů, intranetů či extranetů. V naší nabídce naleznete také eshopy, B2C a B2B platformy ...

iLama.cz je webové studio, které na trhu působí od roku 2007. Skládá se z několika kolegů-kamarádů, pro které není tvorba webových stránek jen práce, ale i zábava. Jsme schopni pokrýt skoro celé spektrum služeb na internetu, od návrhu designu, přes jeho realizaci až po správu stránek a založení a údržbu reklamních kampaní. Snad jediná věc, na ...

Naše společnost je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblasti digitalizace, zpracování a správy dokumentů, ať se již jedná o zpracování na zakázku formou služby či dodávku systémů pro digitalizaci, zpracování a správu dokumentů „na klíč“. .

Vývoj: - internetové a intranetových databázové aplikace určené pro komunikaci mezi množstvím vzdálených uživatelů a centrem - vstup dat, jejich verifikace, prohlížení.

Nabídka zpracování dat, správy sítí, poradenství v oblasti hardwaru a softwaru, reklamních činností. Poradenské a konzultační služby pro oblast IT.

Společnost B27 s.r.o. je provozovatel internetových obchodů. V současné době provozujeme internetový obchod www.parfemyb27.cz - internetová parfumerie. a spravujeme internetový obchod společnosti PRAGES s.r.o. www.prages.cz - prodejce kancelářského nábytku a vybavení. Dále naše společnost připravuje spuštění internetových obchodů ...

Autorizovaný partner Google pro řešení Google Apps. Nabízíme poradenství.

Poskytujeme služby v podobě nabídky softwaru, elektronického nástroje pro zadávání a správu veřejných zakázek.

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Tvorba internetových prezentací, online marketing, využití sociálních sítí, vývoj a implementace aplikací na míru.

Společnost GAUZY, s.r.o. nabízí kompletní portfolio služeb z oblasti Informačních a telekomunikačních technologií (ICT) pro drobné podnikatele, malé a střední firmy a velké korporace. K našim klientům přistupujeme vždy individuálně tak, aby naše služby plně pokryly jejich potřeby za efektivní cenu bez nutnosti větších investic.