V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: -tvorba webových prezentací. -webdesign. -tvorba e-shopů. -flash animace. -internetový marketing. -webhosting. -registrace domén. .

Komplexní nabídka služeb v oblasti IT, komunikací a datových služeb.

Nabídka reklamy, marketingu, promo akce. Návrh a realizace komunikační strategie firmy, produkce, dtp, web, systém, publikační.

Přední světový dodavatel řešení a služeb pro správu a vizuální prezentaci komplexních informací. Intergraph® je vedoucím světovým poskytovatelem technického a geografického softwaru, který zákazníkům umožňuje vizualizovat komplexní data.

Plnohodnotné důvěryhodné SSL certifikáty předních světových certifikačních autorit Symantec (VeriSign), GeoTrust, Thawte, Comodo, Trustwave a RapidSSL.

Tvorba software na zakázku. Stavba, návrhy a správa síťových prostředí.

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Informační, rezervační server: -ubytování. -restaurace.

Vývoj, prodej: -software pro PC. Nabízené produkty: SPZ 2002: -komfortní elektronická kniha jízd s možností zpětné rekonstrukce -zpracování a evidence cestovních příkazů a vyúčtování pracovních cest (tuzemských i zahraničních), -kompletní statistika provozu vozidla

Webdesign, e-shop, SEO, flash - internetové prezentace a všechny jejich součásti. Tvoříme internetové prezentace a aplikace nejen pro střední a velké firmy a instituce, ale i pro menší podnikatele.

Zastoupení IBM pro Českou republiku. BM se snažíme o to, abychom vedli v oblasti vynalézání, vývoje a výroby nejpokrokovějších informačních technologií, včetně počítačových systémů, softwaru, systémů pro ukládání dat a mikroelektroniky. Tyto pokročilé technologie převádíme do hodnot pro naše zákazníky prostřednictvím našich řešení, služeb ...

Služby v oblasti informačních technologií, a to především servisní služby (profylaxe, HotLine, ...) a vývoj softwaru. S rozvojem Internetu rozšířená nabídka i o tvorbu webovských stránek. Internetový obchod pro distribuci softwaru a distribuce licencí našich programů přes Internet. Softwarová divize: - program StartNet EDPPack - ...

Jsme malá firma se zaměřením na kvalitu a grafické zpracování webových projektů. Používáme opensource řešení, které upravujeme na míru. Od internetových obchodů, přes portály po prezentace. Naším mottem je „PorozUMĚNÍ“. Vyhovíme a vcítíme se do role našich zákazníků od samého začátku. Zároveň se snažíme přidat naší práci uměleckou hodnotu. Ať již ...

Tvorba www stránek. Naše činnost: tvorba webových prezentací, webdesign, SEO/SEM optimalizace pro vyhledávače, návrh a tvorba reklamních letáků, bannerů, webhosting a mnoho dalšího

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Tvorba informačních systémů zaměřených na právní informace a záznamy o ekonomických subjektech.

Webhosting, registrace domén, tvorba stránek, linux.

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Vývoj, provoz a rozvoj informačních systémů..

Grafika: - tvorba graficých návrhů - tvorba www stránek - návrhy log. Tisk: - DTP práce - bilboardy - brožury, letáky - vizitky, PF - reklamní předměty - trika, tašky. .

Zabýváme se automatizací výrobních a technologických procesů se zaměřením na oblast tepláren, elektráren a ochrany životního prostředí..

Jsme specializovaná softwarová společnost zaměřená na vývoj a distribuci systému pro komplexní řízení staveb, oceňování stavebních prací, tvorbu rozpočtů a kalkulace nákladů. Hlavním produktem je systém euroCALC 3, který je průběžně vyvíjen tak, aby plně splňoval náročná kritéria zákazníků a současně zahrnoval aktuální trendy ve ...

Tiskárna. Tisk: - tiskoviny - časopisy. Reklamní činnost. Webové prezentace. Animace. 3D foto. Fotoprodukce.