V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Komplexní internetová řešení. Webové služby, grafický design, hosting, interaktivní reklama, fotografie. Redakční systém WI-CMF, eshop platforma.

Jsme tu, abychom Vám, živnostníkům a menším firmám pomohli, jako každý správný buldozer webdozer, vytěžit z online prostředí maximum..

Reklamní činnosti, reklama: -grafický design -www prezentace, CD-ROM prezentace -fotoateliér -signmaking.

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

Dodávky: - informační systémy z oblasti služeb, výroby, financí a utilit. Konzultace, analýzy, studie. Vývoj: - software na zakázku - mobilní aplikace.

Virtuální prohlídky, 3D prezentace a virtuální katalogy. Výroba virtuálních prezentací pro web a CD.

Informační systémy pro státní správu, města a obce. Informační systémy pro energetiku.

Služby: - vytváření software na zakázku - realizace www stránek - tvorba internetové obchody - databázové aplikace na internetu - systémy pro aktualizaci dat na internetu bez znalosti programování - správa sítí a komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky výpočetní techniky, software a spotřebního materiálu - školení

Pobočka. Služby: -vývoj software pro telekomunikační společnosti..

Předmět podnikání: -činnost organizačních a ekonomických poradců -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -pronájem vlastních nemovitostí s poskytováním jiných než základních služeb spojených s pronájmem -poskytování software .

Správná cesta pro Vaše zviditelnění na internetu. Pro vytvoření profesionální prezentace nemusíte být programátorem, nabízíme skvělé prostředky pro vytvoření osobních a firemních stránek, blogů, e-shopů a fór. Naším cílem je nabídnout vám vše, co potřebujete k běhu a správě plnohodnotné webové prezentace.

Činnost: - vývoj a prodej softwarových aplikací pro stavebnictví a architekturu - prodej výpočetní technika

Společnost Elevator od svého založení v roce 2004 vyvíjí a implementuje webové aplikace. Pro své zákazníky realizuje vlastní koncepty řešení, s důrazem na individuální komunikaci firmy, dlouhodobé finanční úspory a zjednodušení některých procesů.

Zabezpečení služeb potřebných pro řešení distribuovaných komplexních systémů zpracování ekonomických agend: - marketing - příprava a tisk dokumentů - strojní i ruční obálkování - expedice zásilek - dodávky, instalace a zavedení softwarových produktů včetně trvalé autorské podpory - dodávky a servis hardwarových zařízení potřebných pro ...

Prodej, maloobchod: -stavební software pro inženýry, statiky a projektanty.

Služby: -informační technologie -správa sítí -vývoj software.

Prodej, servis: - počítače a komponenty - sportovní časomíry Návrhy počítačových sítí.

Komplexní řešení pro firmy - infrastruktura, které spolehlivě funguje, webové řešení, které prodává, marketing, který Vám přivede zákazník

Společnost Perfect System, s.r.o. se specializuje se na tvorbu rezervačních vstupenkových systémů..

Nabídka poradenství v oblasti informačních technologií a zpracování dat. Tvoříme videa či alikace na míru..

Služby: - návrh řešení informačního systému, - dodávka a instalace zařízení..

Dodávky a servis výpočetní techniky. Realizace a úpravy kabeláží včetně dodávky síťových prvků, Výhradní dodavatel MailCleaner - ochrana proti spamům. Realizace kompletního kancelářského systému na platformě Linux. Správa serverů.

POČÍTAČE - SÍTĚ - SOFTWARE Analýza - Projektování - Dodávky - Správa a údržba