V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Webové a grafické studio LucziDesigne nabízí služby v oblasti tvorby webových stránek, webdesignu, kreativního designu, grafiky, tvorbu aplikací a SEO služeb.

Nabídka IT kurzů a licencí k softwaru pro modelování, správu podnikové architektury. Procesní řízení.

Nabízíme již založené ready made společnosti (s.r.o., a.s., SE, dluhopisové nebo offshore společnosti) se 100% splaceným kapitálem, připravené k prodeji. Zajistíme založení nové společnosti a zápis do obchodního rejstříku již do jednoho týdne. Nabízíme poskytnutí sídla firmy na zvolené adrese vč. přebírání a přeposílání pošty a doprovodných ...

Komplexní služby v oboru výpočetní techniky: -prodej řešení a komponentů firem Hewlett-Packard, Fujitsu-Siemens, IBM, Cisco, 3Com a Microsoft -instalace produktů -záruční a pozáruční servis -outsorcing -servisní podpora sítí a systémů -vývoje software na zakázku -dodávky a implementace informačních systémů.

Dodávky komunikačních serverů a digitálních pobočkových systémů. Implementace technických a programových prostředků počítačové telefonie.

- systémová řešení "na klíč" IT/Intranet/Internet - poradenství a odborné konzultace v oblasti IT a telekomunikací; vypracování posudků - poradenství v oblasti výběru poskytovatele pro připojení k síti Internet - konzultace a poradenství v problematice doménových jmen..

Správa stanic a serverů na platformách MS Windows, Linux, Mac OS X. Administrace sítí, firewallů, routerů. Komplexní řešení HW problémů. SW - péče o firemní software - MS Office, antiviry, účetnictví.

WebCorp je design & development studio, založené v Praze, specializující se na vývoj aplikací, web design, flash animace, print design.

Vývoj a návrh informačních a redakčních systémů. Tvorba webových aplikací..

Servis výpočetní techniky. Kompletní správa stávajících počítačů a počítačových sítí Prodej a instalace digitálních fotoaparátů včetně zaškolení Připojení k internetu, opravy a přestavby PC, odvirování PC

Naše společnost zajišťuje profesionální služby v oblasti IT. Především klademe důraz na spojení kvality odvedné práce se spokojeností zákazníka. Zabýváme se především HW/SW dodávkami, outsourcingem

Nabídka: - vývoj a dodávka zákaznických SCADA systémů na klíč. Služby: - dodávka softwarových komponent - instalace, konfigurace a zprovoznění - zaškolení obsluhy - parametrizace a tvorba datového modelu - integrace s jinými systémy - tvorba specializovaného software. .

Nabízíme tvorbu informačních technologií včetně realizace a správy počítačových sítí. Poskytujeme software pro facility management.

Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -mzdy -daně -sociální pojištění -zdravotní pojištění. Zastupování při kontrolách na úřadech. Audit. Výhradní distributor pro ČR a SR: -analytický software IDEA -kontrolní software, zejména pro auditory:

Distributor geografických informačních systémů předních světových firem..

Hlavní náplní činnosti je tvorba dynamických aplikací na platformě internetu. Součástí portfolia jsou klasické intranet systémy, obchodní aplikace, rezervační systémy, akademické aplikace, složitější databázové systémy i celopodnikové aplikace, které se stávají hlavní integrační platformou.

Internetové služby: -školení. Instalace, tvorba: -WWW stránky -software.

Vývoj, výroba: -informační systémy -webové aplikace -správa hardwaru, serverů, serverových či klientských operačních systémů.

Provádíme zavádění PLM systému, Catia v5, Enovia, SmarTeam, dodávky a instalace HW, školení, poradenství.

Společnost CFD support s.r.o. se zabývá podporou pro Počítačovou mechaniku tekutin (CFD - Computational Fluid Dynamics). Zabýváme se vývojem: - softwaru - matematických modelů - numerických algoritmů - vizualizačních technik - skriptováním - mnoha dalšími činnostmi souvisejícími s numerickými simulacemi fyzikálních dějů.

Internetové aplikace, prezentační grafika, aplikační řešení, webdesign, webhosting, flash prezentace, intranet, 3D animace, registrace domény, správa DNS.

Hlavní směry technologického zaměření firmy: -systémy pro správu a archivaci dokumentů -workflow systémy -znalostní(fulltextové)databáze -systémy pro skenování dokumentů a formulářů včetně využití technologie typu OCR/ICR -systémy pro práci s elektronickými formuláři -tisková řešení z ERP systémů -informační ...