V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Nabízíme široké spektrum služeb. Naším cílem je nabídnout partnerům nejen kvalitní a moderní technologie, ale také jim poskytnout zajímavé doprovodné služby, které dále zvyšují hodnotu naší vzájemné spolupráce: - servis - školení - konzultace - technickou podporu - financování - logistiku. Smysl existence naší firmy vidíme zejména ...

Poskytneme Vám profesionály z oblasti IT vývoje nebo pro Vás vytvoříme aplikaci na míru. Nabízíme implementaci a podporu našich vlastních aplikací, které zjednoduší Vaše podnikání.

Činnost: - webhosting - tvorba webových stránek - počítačové sítě - VoIP - internet

Vývoj webových her na klíč pro mobilní zařízení. IT služby - vzdálený provoz serverů, aplikací a sítí.

Činnost: - správa a projektování sítí - outsourcing IT - webhosting, serverhosting

Nabízíme webdesignerské služby a DTP. Nabízíme tvorbu CD vizitek.

Poskytovatel informačních systémů v České republice se zaměřením na vývoj aplikací na míru, systémovou integraci, IoT, správu dokumentů a business intelligence. Produkty a služby: - bezpečnost v IT - Business Intelligence - Document Management System - IoT integrátor - IT v zemědělství - mobilní aplikace - Office 365 - software na ...

Programy nadace: - program East East - vzdělávací programy - občanská společnost - romský program - právní program - veřejná správa - umění a kultura - publikační programy - zdravotnictví.

Školení v MS Office: - Access - Excel - Outlok - PoverPoint - Word.

Vytváření internetových projektů různého zaměření: - mobilní aplikace - webové portály.

IT služby: - outsourcing IT - audit a poradenství v IT - infrastruktura na klíč - HW, SW, www stránky - prodej specializovaných SW - maloobchod, velkoobchod, sklady, CRM.

Webhosting - poskytování a registrace - internetové domény na serverech IGNUM

Poskytování hostingu a souvisejících hostingových služeb. Prostřednictvím uživatelského rozhraní mohou naši klienti nejen spravovat své domény, ale také sledovat aktuální stav úhrad služeb a měnit celkové nastavení svého účtu.

Služby: - sazba dokumentů - příprava tiskových předloh i elektronických dokumentů - přednášky, školení a konzultace - generování dat - vývoj softwaru - algoritmy a nástroje pro lokalizaci a rozpoznávání objektů v digitálních obrazech.

Služby: - tvorba a udržování mzdového a personálního software - poskytování služeb v oblasti vedení mzdové a personální agendy - vývoj softwarových řešení na zakázku - poskytování služeb v oblasti digitalizace dokumentů a jejich řízení.

Počítače, internetové služby, webdesign, poradenství: - návrh struktury a grafického designu stránek - vytvoření statických nebo dynamických stránek dle Vašeho návrhu, předlohy - kompletní servis při zpracování Vaší prezentace - pomoc při registraci domény www.vašefirma.cz (com, net) - průběžná aktualizace Vašich stránek - využití ...

Zakázkový software IT poradenství, konzultace, outsourcing poskytování poradenství Webdesign a tvorba webových stránek zhotovení internetové prezentace z připravených modulů a designových šablon

Vývoj softwaru a školení v našich programech.

IT služby: - návrh a dodávky nových IT technologií - modernizace IT technologií - návrh, konstrukce a správa počítačových sítí - zabezpečení IT technologií - servis a poradenství.

Informační agentura: - zpravodajský servis pro média - informační náplň pro internet, teletext a mobilní operátory - monitoring médií. Tvorba a správa: - webové prezentace. Webhosting.

Služby: - počítačové sítě - informační systémy - hotelové systémy - počítače visualPC - multimediální karty - Pinnacle, Matrox - servisní služby - záchrana dat - školení a konzultace - obchodování přes internet - reklama na internetu - produkce titulů na CD-ROM

vývoj internetových a intranetových řešení, podpora a poskytování služeb s tím spojených.