V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: -tvorba webových stránek, webdesign. -objednávkové, prodejní systémy (B2B, B2C).

Vývoj, realizace: - informační systémy - ekonomické systémy - systémy pro bankovnictví - komplexní služby v oblasti monitorování, správy a zabezpečení počítačových sítí - telekomunikační aplikace - legacy virtualizace

Tvorbawww - profesionální tvorba www stránek, e-shopy, webdesign, 3D grafika, firemní prezentace, intranet

Tvorbawww poskytuje následující služby: tvorba www stránek, SEO optimalizace, webdesign, redakční systém, statistiky návštěvnosti.

Počítačové služby: - počítačové kurzy a školení, - programování na zakázku, - informační systémy, - webové prezentace a aplikace.

Partner americké firmy Cisco Systems, Inc. Produkty: -směrovače -přístupové servery -rozbočovače -LAN přepínače -ATM přepínače -firewally -software pro správu sítí. Služby: -realizační studie -konzultace -prodej, instalace a servis -konfigurace -školení.

Služby: -návrh, analýza, vývoj informačních systémů.

Poskytujeme software pro účetnictví, všechny daně a mzdy včetně pronájmu a servisu informačního systému Apolo.

Dodávky programového vybavení pro osobní počítače. Poskytování licenčního poradenství.

Služby: -tvorba webových stránek. -registrace domén. -webhosting.

Vývoj, prodej: -software -informační systémy

Služby: -tvorba aplikací -informační systémy Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika

Prezentace společností. Produkční služby: - společenské a sportovní akce - motivační programy - rozpracované projekty - organizace konferencí, mezinárodních kongresů, partnerských dnů či firemních oslav - kongresová turistika. Komplexní konferenční servis: - výběr vhodných prostor - technické zabezpečení akce - svolání a ...

Distribuce, prodej, školení, servis: -CAD/CAM software GibbsCAM. Rekvalifikační kurzy: -obsluhy CNC obráběcích strojů.

Vývojová centra v oblasti internetových techologií. Pronájem ICT specialistů na IT projekty.

Činnost: - vývoj informačních systémů pro výrobní podniky - stěžejním produktem je informační systém předvýrobních etap TPV2000.

Nonstop servis počítačů a počítačových sítí (NONSTOP DISPEČINK 603824428) -externí správa počítačových sítí -outsourcing v oblasti IT -webdesign -webhosting -intranetové a internetové aplikace -připojení k internetu pevnou linkou -AROUTER (balík programů který zajistí kvalitu a bezpečnost připojení k internetu - firewall, ...

Kompletní servis a dodávky veškeré IT techniky jak pro firemní zákazníky, tak pro soukromé osoby. Dodáváme nová PC, nové notebooky, nové tiskárny a veškeré vybavení i spotřební zboží. Nabízíme: - dodávky - opravy - veškeré servisní služby spojené s IT technologiemi. - opravy notebooků - instalace operačních systémů Windows 9x, 2000, NT, ...

Prodej: - software - hardware. Služby: - programování - poradenství v oblasti VT - správa sítí a podpora v oblasti MS produktů.

JetSoft je softwarová společnost zabývající se poskytováním komplexních služeb v oblasti vývoje, implementace a správy podnikových informačních systémů. Kromě dodávek podnikových IS na klíč nabízíme vývoj nadstaveb pro již existují aplikace nebo jejich datové propojení.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.