V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích.

Nabídka: - vývoj aplikací - rezervační systémy - webové integrace a portály - publikační systémy (CMS) - design & multimédia - e-Marketing - podpora a helpdesk - školení uživatelů - konzultační služby.

Nabízíme rychlý a výkonný CAD systém na tvorbu, úpravu a tisk výkresové dokumentace ve formátu AutoCAD DWG za super cenu! GstarCAD je inovativní alternativa za AutoCAD a AutoCAD LT. Profesionální řešení pro architekturu, strojírenství, elektro, zeměměřičství, TZB a další.

Distributor firem: PINNACLE SYSTEMS -Střihové systémy pro domácí video -Pinnacle Studio -Avid Stdudio

Instalace a správa počítačových sítí, telekomunikace.

Mezinárodní konzultační společnost, která dodává softwarová řešení a služby.

Informační systémy. Naše služby: -komplexní řešení a dodávky IT projektů -Outsourcing IT specialistů, konzultantů a projektových týmů -konzultace, školení, semináře. Sekce je rozdělena do následujících oblastí: -RDBMS -relační databázové systémy -ETL* -nástroje pro extrakci, transformaci a loading -OLAP servery ...

Zajišťujeme tvorbu a následné umístění internetových prezentací a další elektronické dokumentace.

Zabýváme se tvorbou webových stránek a e - shopů - pro menší a střední firmy v celé ČR, poskytujeme hosting. Grafika na zakázku, neomezený počet stran, možnost administrace www stránek ze strany zákazníka.

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Tvorba www stránek, blogů, eshopů.Webdesing a Corporate identity.

Reklamní a mediální agentura FULL SERVIS Grafické studio. Výroba, zpracování: - letáky, brožury, katalogy - předtisková příprava - 3D grafika - www stránky. Tvorba, výroba: - TV spot - Rádio spot - TV dokument (města, obce, firmy).

Ucelené dodávky: -informační systémy a kvalitní značková výpočetní technika s integrací do lokálních nebo globálních počítačových sítí na klíč i formou leasingu. Speciální řešení pro přenosné počítače a systémy čárového kódu. Datová komunikace, řešení bezpečnosti počítačových sítí a vývoj aplikací pro Intranet/Internet.

Komplexní poradenská činnost v oblasti implementací systémů.

Společnost ISIS, spol. s r. o. byla založena v roce 1991 partnery se zkušenostmi s vývojem a nasazováním komplexních podnikových systémů řízení výroby a odbytu. Zaměření společnosti: - vývoj a dodávky stravovacího SW - dovoz a prodej špičkových pokladen POSIFLEX.

Podnikový informační systém. Dodavatel podnikových informačních systémů. Široké spektrum nástrojů pokrývá řízení podnikových procesů v oblasti: -financí, nákupu, prodeje -výroby, zakázek, řízení servisních činností -CRM a dále v oblasti reportovacích nástrojů. PRODUKTY : -Epicor -iScala -Scala -ERP.

Vývoj a distribuce informačního systému EFA (software pro Facility Management). Provádění digitalizace, pasportizace, zaměřování skutečného stavu budov. Elektronická správa nemotivostí, technologií, zdravotnické techniky.

Návrh, dodávka, montáž: - přístupové systémy - řídící systémy.

Grafické studio. Služby: -grafické práce. -webdesign.