V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Reklamní agentura: - polepy aut - webdesign - billboardy - grafické návrhy

Zabýváme se: - poradenství v oblasti internetového marketingu - tvorba webových stránek.

Webdesign a tvorba www stránek, reklamní a marketingové služby, tisk letáků a plakátů, výroba vizitek.

Služby: - výstavba telekomunikačních sítí (i sítí mobilních operátorů) - outsourcing - datové produkty - aplikační software.

Otto Libal Design & Web Development Jsem freelance web developer. To znamená, že dělám hlavně webové stránky a vše okolo nich, co k tomu patří. Návrh stránek, kódování, copywriting, web development jako takový, úprava hotových webů a také část online marketingu. Zakládám si na individualním přístupu a kvalitě. Vždy mám nadšení dělat něco nového!

Poskytujeme: - široká škála telekomunikačních služeb s vysokou kvalitou a smluvně garantovanými parametry.

Tvorba a správa www* prezentací. Hardware, software, správa sítí. Produkční a reklamní služby, pořádání koncertů, předprodej vstupenek. Grafické návrhy a DTP studio, internetové a multimediální prezentace.

Tvorba a úprava - webové stránky Zřízení - webhosting

Realstav Invest s.r.o., je Váš profesionální partner v oblasti Lead generation, SMS marketingu, Emarketingu, Direct mailingu a reklamy. Nabízíme kompletní servis při získávání nových zákazníků pro Váš produkt či službu. Zabýváme se také tvorbou webových stránek a kompletními reklamními službami.

Tvorba webových stránek s administrací, registracemi stránek do katalogů, copywritingem a linkbuildingem. Příprava strategie i analýzy. Webdesign, programování, správa sociálních sítí, SEO optimalizace, zpracování analytických dat. CELKOVÝ WEB-MARKETING.

Bezpečnost dat Zalohování - data Rekvalifikace - vzdělání

Distribude, dodávka, instalace, servis: - účetní program Kosys. Výroba, tvorba: - webové stránky.

Naše služby: - prodej, instalace a servis HW a SW - tvorba a zpracování www stránek a prezentací - zprostředkování a zajištění technických, protipožárních a zdravotních dozorů.

Prodej, instalace, servis: -počítačové sítě -telefonní ústředny -monitorovací systémy -mobilní telefony GSM*.

Poskytování software. Automatizované zpracování dat*.

Prodej: - výpočetní technika. Výroba: - software.

Obchodní a redakční systémy - internetové prezentace

Zastavárna Poradenství - výpočetní technika

Poradenství - výpočetní technika a její využití ve zdravotnictví