V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Tvorba www stránek a e-shopů. Web hosting. Webové a mobilní aplikace. Optimalizace vyhledávačů. Výroba tištěné grafiky. Marketingové kampaně. Outsourcing marketingu. Reklamní předměty.

Služby: - webdesign - grafické práce

Služby: -výroba internetových stránek za dobrou cenu -pro menší podniky, živnostníci či jednotlivci, kteří potřebují zviditelnit své aktivity pomocí kvalitní internetové prezentace. Chci web - Tvorba a správa webu, grafika

Služby: -poradenství, konzultace a servis v oblasti hardwaru a softwaru -správa, administrace síte -opravy počítačů -odvirování.

Služby, výroba: -video -video střihacího programu Sony vegas přelepky na klávesnici s klávesovými zkratkami tohoto programu -natáčení narozenin, svatby, křtiny, maturitní -grafika, grafický návrh a tisk přebalů na CD/DVD nosiče -skenování papírových fotografií, negativů i pozitivů. -registrace domény včetně hostingových služeb -jednoduché ...

Vývoj, dodávky a podpora. -vlastního informačního systému Profit, což je kompletní ekenomický software. Služby: -nabízíme kvalitní podporu, školení na místě zákazníka a metodickou pomoc (zavádění dat, analýza výsledků apod.) za nízké ceny -pravidelná aktualizace.

Výroba: -potisky -reklamní materiály (zapalovače, propisky, reklamní plachty, ..), -potisk textilu (mikiny a trička, skladem také dětský textil), -tisk plakátů a letáků -tisk samolepek -reklamní placky více velikostí se špendlíkem, magnetem, zrcátkem, otvírákem nebo náušnicí -tvorba www stránek.

Služby: -tvorba moderních webových stránek -návrhy originální počítačové grafiky -SEO optimalizace -údržba webů.

Služby: -lékařský ambulantní program Dr. Rex pro vedení zdravotnických agend v privátní praxi, softwaru pro praktické, dětské a ženské ordinace.

Služby: -poskytovatel pevného a bezdrátového připojení k internetu.

Služby: -výroba webových aplikací a databázových systémů -výroba www stránek -internetový marketing.

Hledáte někoho, kdo vám vytvoří levné a kvalitní webové stránky. Daggy design je tu pro Vás.

Služby: -bezdrátové připojení do sítě internet -připojení pro domácí uživatele -připojení pro malé i velké firmy.

Služby: -vývojář -webové aplikace -databázové systémy -procesní řízení.

Služby: -v oblasti BOZP (bezpečnost práce) -tvorba www stránek -správa stránek -SEO - optimalizace stránek pro vyhledávače -webhosting -grafické práce -grafické návrhy logotypů -bannery.

Služby: -web: servis, návrh, realizace internetových prezentací, tvorba šablon, převod PSD do (x)HTML -programování na míru.

Služby: -reklamní agentura -DTP studio -tvorba webových stránek -logo -marketing.

Služby: - tvorba webových stránek - SEO optimalizace.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Nejvýznamnější český dodavatel informačních a komunikačních technologií v ČR a na Slovensku. Činnost: - IT infrastruktura - outsourcing - podnikové aplikace a služby - vývoj softwaru - systémová integrace Prodej: - výpočetní technika - příslušenství - kancelářská technika - software

AUTOCONT CZ, a.s. Jihlava. Nejvýznamnější český dodavatel informačních a komunikačních technologií v ČR a na Slovensku. Činnost: - IT infrastruktura - outsourcing - podnikové aplikace a služby - vývoj softwaru - systémová integrace Prodej: - výpočetní technika - příslušenství - kancelářská technika - software

ACER Partner. Prodej, servis: -počítače. Služby: - připojení k internetu - webový hosting - registrace domény - tvorba WWW stránek, poradenství - datové sítě - strukturovaná kabeláž - zálohování dat - správa sítě - komunikační a informační technologie ICT. Servis, opravy: - výpočetní technika - počítače, ...

Připojení k internetu: - optická vlákna - bezdrátové - WIFI. Digitální televize. Webhosting, mailhosting. Registrace domén. Prodej, servis: - výpočetní technika.