V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Internetový marketing Výroba - www stránky - webdesign - redakční systémy Webhosting

Grafický design - předtiskové přípravy - tisková produkce Kompletní realizace - webové stránky na míru

E - shopy Poradenství - software - hardwarekonzultace - informatika Návrhy, realizace a správa - sítě Doučování - informatika

Logotypy Tisk - plakáty - reklamní letáky - vizitky - hlavičkový papír - obálky - brožury Návrhy - vizitky - hlavičkový papír - obálky, ... SEO optimalizace pro vyhledávače Tvorba - www stránky - redakční systém - webdesigndesign stránek

mbcomp IT s.r.o. se zaměřuje na IT poradenství, servis a správu počítačových sítí a prodej výpočetní techniky.

Internetový marketing - optimalizace pro vyhledávače Internetové obchody - redakční systémywebdesign Webhosting

CNI Group s.r.o. se zaměřuje na poskytování internetového připojení, satelitní televize a na sváření optických kabelů a správu datových sítí.

Webové aplikace - internetové stránky

Ing. Petr Ondráček se zaměřuje na tvorbu webových stránek, převod videokazet na DVD a poradenskou činnost týkající se hardwaru i softwaru.

IT-BOX s.r.o. se zaměřuje na komplexní IT služby a řešení, dodávku hardwaru a softwaru, zálohování dat a webhosting.

Koníř s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru a webových aplikací a na IT analýzu a architekturu.

Lukáš Kochrda se zaměřuje na počítačové poradenství, tvorbu webových prezentací, online marketing a SEO.

Jakub Šaroun se zaměřuje na grafické návrhy a tvorbu webových stránek a aplikací.

CaberNet SoftWare, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, internetových prezentací, rezervačních systémů a SEO.

Poskytování komplexních služeb v oboru grafického designu, především webové prezentace, logotypy, tiskoviny, reklamní grafika a POP materiály.

3nicom websolutions s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, e-shopů, internetový marketing a SEO.

DD projects s.r.o. se zaměřuje na video produkci a tvorbu webových stránek.

Bohumír Kašík se zaměřuje na výrobu reklamních bannerů, pozvánek, oznámení, firemního loga, webových prezentací, etiket, vizitek a mnoho dalšího.

Divize elektro: Oprava, prodej, montáž: -pračky -myčky -sporáky -vestavby -boilery. Oprava, elektroinstalace, údržba: -elektro. Divize software: -programové vybavení na platformách databáze Oracle -software engineering projektů automatizovaných skladů. Konzultační činnost v oblasti implementace a tuningu databazi Oracle.

Profesionální služby v oblasti webdesignu: - navrhování a tvorba www stránek - internetové aplikace na míru Vašim potřebám - propagace a reklama na internetu.

Velkoformátový digitální tisk Ušetřete až 30% nákladů na reklamu. Tiskneme na 120 druhů materiálu od vizitky po billboard. Bannery, fotografie, samolepky libovolné velikosti a tvaru, plakáty, plachty, výstavní stánky apod. Řezaná reklama Zabýváme se řezanou reklamou (polepy vozidel, strojů, výloh, infotabulí, áček, samolepky na zdi, podlahy). ...

Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny, kopírky - software - mobilní telefony, digitální fotoaparáty Připojení k internetu

Prodej, servis, poradenství: -prodej veškeré výpočetní techniky - počítačů, notebooků, serveru, periferií, síťových prvků, softwaru, spotřebního materiálu atd. -záruční a pozáruční servis výpočetní techniky - mimo jiné jsme servisním střediskem PC Lynx, -návrh, řešení, realizace a správa počítačových sítí a systémů.