V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Prodej - ekonomický software KELOC - evidence hmotného a nehmotného investičního majetku - zásobování a řízení skladů - styk s bankou - odběratelé a fakturace - dodavatelé - podvojné účetnictví a daňová evidence - personalistika a mzdy - integrovaný ekonomický systém podniku - ...

Tvorba, prodej - výukový software CONTI SW matematika 6. - 8. ročník

Výroba - www stránky na míru - webdesign

SEO optimalizace webu - SEM správa PPC Datové aplikace, webdesign

Poskytováním databází pro elektronické obchody, které obsahují strukturované a podrobné specifikace zboží. Poskytování informací o zboží internetovým obchodům.

Služby: -tvorba www stránek -programování

Služby - poskytovatel telekomunikačních služeb - internetové připojení - hlasové služby - webhosting - webdesign - zálohování dat Velkoobchod, maloobchod, prodej - výpočetní technika - počítače, PC sestavy, příslušenství - software

Prodej a servis hardware a software, prodej ekonomického software, vedení účetnictví, kompletní IT outsourcing.

Služby: -stavební informační systém -www prezentace firem -tvorba www stránek -zakázky a tendry, stavební chat.

Služby: - propagace a marketing - webdesign - pronájem, správa a údržba nemovitostí

Služby v oblasti Public a Media Relations - copywriting - internetový marketing - mediálního zastupování - reklamní texty a slogany - SEO optimalizace.

Služby - servis a opravy pc - odvirování počítačů a notebooků - záchrana a obnova dat - zálohování dat.

Služby: - hosting - tvorba www stránek - tvorba internetové prezentace.

Služby: - tvorba www prezentace - tvorba www stránek - správa a aktualizace webu.

mbcomp IT s.r.o. se zaměřuje na IT poradenství, servis a správu počítačových sítí a prodej výpočetní techniky.

Optimal program s.r.o. zajišťuje realizace: - informačních systémů, - rezervačních a objednávkových systémů, - modelování procesů, - řízení výroby, - webových stránek.

Společnost Connexa IT s.r.o. - digitalizace firmy, digitální transformace, integrace aplikací, API, automatizace procesů Naše služby Vám přinesou zjednodušení procesů, úsporu času a peněz, dostupné ucelené informace z celé firmy na jednom místě.

Zabývám se tvorbou kompletních webových stránek včetně redakčního systému a aplikacemi na míru s jedinečným a hlavně intuitivním designem. Mimo webové stránky se věnuji tvorbě grafiky pro propagaci vás či vaší firmy, např. loga a tiskoviny (vizitky, letáčky, bannery). Můj cíl je váš úspěch.

Výroba reklamy, CO2 a fiber laser, 3D fréza a tisk. Výřezy a tvarování plexiskla, značení kovů, plnobarevný potisk předmětů, tisk plakátů, bannerů, potisk textilu, samolepky, štítky a 3D reklama.

Reklamní činnost, služby, výroba. Grafické studio: - logo, logotyp, grafický manuál - vizitky, prospekty, katalogy, pozvánky, letáky, jídelní lístky, brožury, programy, vstupenky. Webdesign: - internetová prezentace - redakční systém, systém pro správu obsahu, CMS - e-shop, katalog, fotogalerie, album, aktuality, formuláře, anketa - ...

Velkoobchod : - zdravotnický materiál Služby : - kompletní dodávky výpočetní techniky - programové vybavení - instalace sítí, konfigurace, zálohování, komunikace - připojení na internet - vývoj software - docházkový systém Maloobchod, prodej, půjčovna: - Inkoustové náplně, tonery, papír, spotřební materiál - PC počítače, ...

Činnost: - tvorba software - tvorba desktop aplikací všeho druhu - webové prezentace, e-shopy

Software určený k databázové evidenci a správě mobiliárních fondů památkových objektů