V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - bezdrátový internet - připojení k internetu.

Vývoj: -software na zakázku Webdesign a tvorba webových stránek: - vývoj redakčního systému MAGNOLIA. Zákaznická podpora, servis a poradenství.

Inženýrská a majetkoprávní činnost při přípravě staveb včetně staveb liniových. IT služby: - licencovaná vzdálená správa serverů i stanic - mobilní a webové aplikace na míru - internetové prezentace - výstavba a údržba pc sítí - dodavatel hardware.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Vývoj, prodej: - ekonomický software pro DOS, Windows - zakázkový software - software pro internet.

Programování, výroba, zavádění software pro potravinářskou výrobu: -pekárny, cukrárny, zpracovatelé masa, řeznictví, uzenářství, výrobny lahůdek -software pro výrobu, expedici, sklady -software pro maloobchodní prodej (pokladní systémy).

2DR reklama - reklamní a grafická dílna. Výroba: - reklamní poutače, billboardy, bannery, - tiskové služby - vizitky, letáky, katalogy, plakáty, - potisk textilu Webdesign, grafika a zpracování loga.

Služby: -webdesign - tvorba www stránek -grafické práce -SEO optimalizace vyhledávačů.

Firma RAAB COMPUTER poskytuje internetové připojení, digitalizaci a montáží satelitní a TV techniky. Prodej a servis: - PC sestavy, notebooky, tablety - Kancelářská a výpočetní technika - Spotřební materiál pro tiskárny (tonery atd.) - Hardware a software pro PC - Servis výpočetní techniky - Monitory, repro, tiskárny a další periferie k ...

Služby: - Poradenství v oblasti IT - Služby sítě internet - Marketing a strategické plánování - Dotační poradenství - Implementace informačních systémů - Výstavba sítí a sítově služby - Daňové poradenství - Vedení účetnictví přes internet - Reklamní a propagační služby.

Správa sítí. Připojení k síti Internet. Kancelář: Riegrovo nám. 179, Kroměříž 76701.

Grafické studio. Web studio. Služby: - webdesign, tvorba dynamických webových stránek - návrhy - jednotný firemní design, propagační materiály - grafické práce - kompletní správa webových stránek - marketingové služby.

Vývoj, prodej, instalace, dodávka, poradenství: -informační systém pro výrobce a prodejce oken a dveří -vývoj softwaru na zakázku -bezkontaktní docházkový systém. Maloobchod, prodej, dodávka: -výpočetní technika: -kancelářská technika. Služby: -outsourcing.

Tvorba a vývoj webových aplikací na míru. Programování e-shopů, www stránek, internetových prezentací. Tvorba databázových aplikací. Služby: -zřízení Internetového obchodu -poradenství v oboru IT.

Full service reklamní agentura. Komplexní reklamní služby: -DTP studio, tisková reklama -TAXI magnetické polepy -prodej, potisk textilu -pronájem reklamních ploch -provoz webkamer -grafické a designerské práce -řezaná a lepená reklama -propagační a reklamní předměty

Naše firma se zabývá prodejem a servisem PC, notebooků a jiné kancelářské, výpočetní techniky. Internetový obchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, notebooky, tiskárny, scannery, monitory, LCD: -nové, repasované -zabezpečovací zařízení: -kamerové systémy, GPS zařízení, -WI-FI technika: -Access Pointy, antény, konektory, client ...

Webdesign studio. Tvorba www stránek, eshopů a internetových aplikací pro formy, živnostníky, jednotlivce i sdružení. Profesionální design, poradenství, servis a správa firemních webů. Zajištění kompletních služeb pro váš web. Prodej a pronájem eshopů, zajištění reklamy a propagace. Virální i mediální kampaně. Analýza a realizace marketingových ...

Reklamní agentura: -kompletní reklamní servis -grafické práce -obchodní komunikace -realizace reklamy.

Služby: - optimalizace pro vyhledávače - poradenství v oblasti SW a HW - audity webových stránek - webhosting - registrace do katalogů

Návrhy a realizace: -průmyslová automatizace pro - dřevařský průmysl, zdravotnictví, zdravotnictví, parkovací systémy, logistika skladu -čárové kódy -snímání SPZ/RZ -parkovací systémy -inventury -vrátnice.

Reklamní agentura: -webdesign - tvorba www stránek -tvorba katalogů a prezentací na CD -prezentace na výstavy -laminování -software na zakázku -velkoplošný digitální tisk -grafické studio.

Dodávka: -počítačové sestavy -počítačové sítě -monitory LCD -ekonomický software -software na zakázku -notebooky ACER -tvorba www.stránek, internet. Prodej: -počítačové doplňky.

Natáčení videoprogramů, zhotovení prezentačního CD-ROMu, tvorba a údržba internetových stránek.

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.