V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj, výroba, prodej, školení: - programovací nástroje Baltík a Baltie pro děti a mládež od 4-18 let.

Služby: - videotvorba - natáčení, úprava, střih videa - přepis videokazet na DVD, archivace - fotografické služby - standardní grafické a reklamní služby, DTP - tvorba-design www stránek

Služby: - grafické návrhy firemních log, značek a vizuálního stylu - realizace tiskovin - katalogy, letáky, inzerce. - tvorba www stránek - produktové fotografie.

Anténní a satelitní technika - montáž antén a satelitu i celých rozvodu pro příjem digitálních TV - prodej anténní a satelitní techniky - montáž hromosvodů, zajištění revizí, oprava elektrospotřebičů - příjem českých, slovenských i zahraničních TV - nastavení klasických antén, setop boxů a zařízení DVB-T - přesměrování a seřízení ...

Služby: - grafické studio: - návrhy logotypu - vizuální styl firemních tiskovin - obalová grafika - fotografické služby. - webové studio: - webdesign - řešení eshopů - optimalizace stránek pro vyhledávače - webhosting - full service v oblasti reklamy - reklamní kampaně - produkční služby: - polepy ...

Strategické, mediální plánování. Marketingové komunikace. Příprava a realizace účasti na výstavách a veletrzích. Grafické služby. - návrhy reklamy - potisk a prodej reklamních předmětů - tvorba webových stránek.

Řemesla, služby, montáže - silnoproudé a slaboproudé systémy, elektromontáže Dodávka, montáž - zabezpečovací a kamerové systémy - anténní a satelitní systémy - přístupové systémy a interkomy - ozvučení budov. Silnoproudé instalace: - kompletní realizaci pro rodinné domy - od položení zemnícího drátu až po finální dokončovačí ...

Služby: - webdesign - grafika, DTP - fotografování - optimalizace SEO

Služby: - počítačová grafika - retuše a úpravy fotografií - návrhy loga - tvorba webových stránek

Jsme mladá online reklamní agentura. Zabýváme se hlavně tvorbou webů, log a tištěné grafiky.

Tvorba webových stránek, internetových obchodů, aplikací a mobilních aplikací Uherské Hradiště. Nabízíme také profesionální grafické služby správu serverů a databází.

Návrhy, tvorba: -webdesign - internetové prezentace, www stránky -reklamní kampaně.

Internet marketing Webové stránky: - prezentace - internetové aplikace - e-shopy

Vlastní eshop rychle a levně, www stránky, web aplikace na míru, vše vytvoříme

Datové centrum MONACO. Provoz datového centra pro externí zákazníky. Služby v oblasti informačních a komunikačních technologií ICT: - server hosting, serverhosting - server housing, serverhousing - SYNOT CLOUD SYNC Virtual data centre. Poskytování profesionálních ICT služeb ostatním společnostem holdingu SYNOT.

Služby. - webdesign - návrhy, tvorba internetových stránek, webové stránky, internetové obchody Vývoj: - webových aplikací. Grafické práce. Reklamní služby.

Oprava, servis pro domácnosti i firmy: - výpočetní technika: - osobní stolní počítače, notebooky, monitory - digitální technika, digitální zařízení. Školení ovládání počítačové techniky, digitální techniky. Služby: - instalace, nastavení operačního systému - internetové připojení - instalace software, hardware, aplikace - ...

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Realizace a servis wifi přípojek k internetu. Opravy počítačů.

Výpočty vaček pro soustružnické automaty, počítačové programy na zakázku.

Výroba - www stránky, webdesign - grafický desing - redakční systémy - internetové obchody - zakázkové programování

Marketingová agentura - grafické studio - DTP- foto studio

Poradenství a služby reklamní agentury. DTP, kreativní grafika, webdesign.

Služby: -vytvoření www stránek na míru -grafické služby -tisk vizitek, letáků a dalších propagačních materiálů¨ -internet marketing (analýza, seo optimalizace, správa PPC kampaní).