Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

Webdesign, www prezentace Údržba, obnova a pasport - cykloznačení, cyklotrasy Fotografování Tvorba kreativních propagačních předmětů Dodávka - bike GPS SEO optimalizace

Dodávka - hardware servery, notebooky, síťové prvky, komponenty SEO optimalizace Tvorba - www prezentace Webhosting Správa sítí

Loga Vizitky Tvorba - internetové obchody - redakční systémy - www stránky.

Montáž kamerových systémů a elektronických zabezpečení objektů. Prodej - počítačové sestavy a komponenty Připojení k internetu Tvorba - www prezentace

Optimalizace pro vyhledávače Výroba www stránek

Vyrábíme webové stránky a mobilní aplikace. Komplexní řešení od grafického návrhu, vytvoření až po servis. Serverové služby Projekty. Cloudové služby Softwarové služby Elektroinženýring

Služby: -tvorba webových stránek -zpracování textů a sazba -grafický design -reklamní texty -sazba a tisk -obalový design -internet.

Realizace internetových aplikací. Intranet, extranet. WEB Návrhy grafického designu (čisté a funkční řešení) Internetové aplikace (ZOPE, Django) Hosting (Zope a Plone hosting, PHP hosting, e-maily, registrace domén.

Činnost: -montáž a stavba nových PC dle přání uživatele, -oprava a repasovaní stávajících PC, -prodej a servis veškeré výpočetní techniky do 24 hodin, -poradenství v oblasti hardware i software, -tvorba webových aplikací, -design, návrhy a tisk vizitek, tvorba reklamních CD a DVD, -reklamní návrhy tiskovin, firemní letáčky atd.

Jsme mladá rozvíjející se tiskárna s dlouholetou tradicí grafického studia. Poskytujeme komplexní polygrafické a reklamní služby od přípravy grafických návrhů až po realizaci tisku. Nabízíme tisk vizitek, kalendářků, voucherů, letáků, DL letáků, plakátů, katalogů, brožur, bannerů, plachtovin, polepů, billboardů, atd. Věnujeme se i tvorbě firemní ...

Grafické práce. Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - webhosting, serverhosting - internetový marketing, optimalizace pro vyhledávače SEO.

Služby: -www stránky, optimalizace pro vyhledávače a programování miniaplikací.

Nabídka služeb v oblasti webdesignu.

-reklama a podpora prodeje -grafické návrhy -příprava a výroba tiskoviny -ofsetový tisk -digitální malonákladový tisk -velkoplošný tisk -tisk etikety a samolepky -výroba obaly -řezaná grafika -potisk textilu -web a elektronická média -výroba logoprint.

Prodej - výpočetní technika Výroba www stránek Instalace a údržba - operační systémy WINDOWS 7, WINDOWS SERVER 2008 R2 Správa sítí.

Dodávka, obchod, prodej, servis i pozáruční: -osobní počítače (PC), notebooky -servery -dodávky komponentů pro počítače -tiskárny Služby: -tvorba www stránek -správa počítačových sítí, outsoursing.

Webové prezentace. Analýzy konzultace. Internetový marketing. Vývoj software.

Webdesign Grafické studio Tiskoviny Virtuální prohlídky CD/DVD prezentace

Návrh, tvorba a správa: -www stránky pro malé a střední podniky -internetové web stránky (e-shopy) -optimalizace pro vyhledávače SEO -aplikace na internet SALIXUS.

Vývoj a implementace informačního systému myWAC. Služby: -informační technologie -tvorba internetových www stránek -intranetová řešení -elektronický ceník, katalog.

Poskytování, tvorba, kompletní dodávky: -ekonomický software -jednoduché a podvojné účetnictví, skladové hospodářství, personalistika, mzdy -informační systémy pro menší a střední firmy -software pro restaurace -zakázkový software dle přání zákazníků -pro zákazníky záruční a pozáruční servis -kompletní prezentace firem ...

Softwarové řešení a konzultace: -tvorba www stránek, internetových prezentací, elektronických obchodů, optimalizace stránek, redesign, webdesign, webhosting, registrace domén, e-commerce atd. Vývoj, řešení a služby: -analýza a konzultace, poradenství v oblasti internetového marketingu -návrh struktury designu a grafiky ...

Nabízíme vývoj, implementaci a provoz webových aplikací nejen na intranetových serverech našich zákazníků, ale také formou hostingu aplikací na našich web serverech.