Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů. Natáčení dokumentů a krátkých filmů. Grafické návrhy loga, vizitky, tiskoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentace.

Komplexní reklamní servis, full service: -grafika a design, grafické návrhy a jejich realizace -tisk a potisk (letáky, katalogy, vizitky) -tvorba webových stránek.

Marketing, webové prezentace, web design, grafika..

Internetové služby: -webdesign, hosting -internet marketing -provozovatel vlastních serverů -komplexní tvorba internetových prezentací -registrace domén druhé úrovně -návrh a realizace www prezentací

Logotypy Grafické práce Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika SEO optimalizace webů pro vyhledávače Výroba - www stránky - webdesign Webhosting

Sazba a příprava pro malonákladový digitální tisk a grafiku. Kompletní grafické návrhy. Webdesign.

Reklamní realizace. WWW banery. Promoakce. Vydavatelství. Dtp a grafika.

Reklamní agentura, reklama Signmaking: -řezaná, tištěná, fasádní, -světelná-cedule, automobily, obchody. Tisk: -ofsetový-vizitky, letáky -sítotisk-trička, tašky -digitální tisk, ražba -knhařské zpracování. Razítka: -expresní výroba razítek-kulatá, oválná, čtvercová, obdélníková, razítka v kombinaci i s tuškou -reklamní ...

Prodej výpočetní technika, počítače, PC, servis: -hardware -software -doplňky a příslušenství k počítačům -počítačové sítě -tvorba webových stránek.

Servis notebooků, počítačů, projektorů, tabletů, záložních zdrojů. Prodej hardware, software, mobilní služby. Správa sítě, webdesign.

Tvorba webových stránek s redakčním systémem včetně SEO optimalizace.

Vývoj LED panelů, slaboproudé systémy, správa sítí, záloha a správa datInformační systém, ISwayGrafika a webdesign, domény, webhosting, poradenství a školení.

WWW stránky, e-shopy, SEO optimalizace.

Řídící systémy průmyslových procesů Informační a řídící systém kvality uhlí Informační a řídící systém skládky sypkých produktů Internetové a intranetové prezentace Automatické vzorkovače Kabiny malotraktorů a ocelové konstrukce Síroměr MATREX Laboratorní mlýny.

Výroba WWW stránek, webhosting, webMail, registrace domén, instalace a správa LINUX serverů, správa firemních sítí, Net Audit, IS/IT konzultace.

Grafické návrhy, Webdesign, multimediální prezentace.

Poskytování software, internetové obchody na míru, redakční systémy na míru, outsourcing - poskytování softwarových služeb. Moras tour, cestovní kancelář.

IT poradenství, tvorba www stránek.

Činnost: -webdesign -tvorba www stránek -fotografické služby.

Autorizovaný prodej: -počítače PC a příslušenství -hardware -tvorba a prezentace internetových stránek -zálohování dat na CD -instalace sítí -servis PC.

Kompletní podpora malým a středním firmám v oblasti IT. Prodej hardware, software, domén. Kompletní služby HW, SW, web, mail. Instalace serverů, tvorba aplikací na míru. Tvorba webu. Kompletní správa sítí se servery WINDOWS.

WebStep Linux Center WebStep LINUX ENGINEERING IBM Business Partner -správa počítačové sítě -instalace a správa linuxové servery -vývoj a provoz internetové prezentace -vývoj a provoz internetové obchody, e-shopy -vývoj a implementace software -vývoj informační systémy -prodej hardware IBM -odborná literatura se zaměřením na ...

Informační technologie - IT: - připojení k internetu, správa sítě, serverů a pracovních stanic - informační systémy, vývoj softwarových produktů - webové prezentace, loga, flash animace, webová grafika - návrh a realizace sítí, analytické a poradenské služby - dodávky hardware a software dle požadavků a potřeb zákazníka.

Tvorba webových stránek, eshopů, informačních systémů.