Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

Pskytovatel internetového připojení, služeb spojených s výpočetní technikou: -hosting domén-včetně registrace -tvorba speciálních aplikací -vývoj, provozování nových progresivních aplikací využívajících internet, výpočetní techniku -webkamery, IP telefony -správa výpočetní techniky u firem, včetně požadovaných ...

Služby: -internetové aplikace -webové stránky

Prodej: -hardware, software, kancelářská technika. Servis, opravy, oprava: -počítače a příslušenství -tiskárny, tiskárna i monitory Po dobu opravy zapůjčíme náhradní zařízení. V naší firmě dostanete pouze legální software. Kopírování, skenování, webdesign, grafika.

Softwarový audit včetně bezpečnosti SEO optimalizace Webdesign tvorba - www stránky Poradenství - výpočetní technika Externí správa počítačových sítí Školení - výpočetní technika Zálohování dat.

Internetová reklamní agentura: - tvorba webových stránek a e-shop - zvyšování návštěvnosti webu - webová analytika.

SEM marketing SEO optimalizace Webdesign - corporate Identity.

Prodej a servis výpočetní a zabezpečovací techniky. Správa a údržba PC sítí. Tvorba WWW stránek, web. Prodej: -komponenty -Čtečky karet, Grafické karty, Chladiče a ventilátory, Mediální přehrávače, Mechaniky, Paměti, PC skříně a zdroje, Pevné disky a rámečky, Procesory, Řadiče, Střižny, videaTV/FM tunery, Základní desky, ...

Poskytujeme připojení k WIFI síti. Služby: -svařování optických vláken -tvorba webových stránek -zámečnická výroba -zabezpečovací systémy -VOIP telefonie -servis a prodej PC.

Tvorba www stránek a projektů, webdesign, tvorba e-shopů, SEO, On-line marketing, PPC a programování na míru.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Tvorba webových prezentací.

Výroba www stránek. Webhosting, registrace domén.

Grafické studio - VIZUÁLNÍ styl. Webdesign.

Webdesign. Tvorba webových stránek. Programování. E-shopy. Redakční systémy. Kompletní servis a aktualizace. SEO Optimalizace. Zajištění domény a webhostingu. Práce s grafikou. Tvůrčí a produktová fotografie.

Corporate identity Tisk Grafika - grafické návrhy tiskovin Webdesign, tvorba - weby.

Grafické práce Výroba - www stránky, webdesign.

Zabýváme se tvorbou webových stránek a redakčních systémů. Realizujeme e-shopy, redakční systémy, webové aplikace, SEO optimalizace, flash, Provádíme optimalizace pro vyhledávače SEO, správa placených odkazů ve vyhledávačích. Zařídíme PPC kampaně, internetový marketing a reklama na internetu.

Služby: -kompletní reklamní servis -zpracování marketingového průzkumu -grafický návrh -realizace -prezentace zákazníka -zvýšení prodeje jeho produktů -individuální přístup k zákazníkům s maximální péčí, radou a řešením. -prezentace – tvorba www stránek -malonákladový digitální -ofsetový a velkoplošný tisk -prezentační a informační ...

Specializujeme se na internetovou reklamu. Mezi naše služby patří zejména tvorba a správa PPC reklamy, SEO optimalizace internetových stránek, tvorba a správa reklamy na Facebooku a tvorba internetových stránek a e-shopů. Našim klientům pomáháme získat více objednávek, zvýšit návštěvnost webových stránek nebo budovat povědomí o jejich ...