Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

Nabízíme komplexní systém pro provoz internetového obchodu (e-shopu) s pokročilými funkcemi za bezkonkurenční cenu – KupToEshop – kvalitní eshop levně, od studentů VŠ.

Osobní nebo firemní stránky rychle a kvalitně, moderní webdesign, optimalizace pro vyhledávače, snadná aktualizace.

Soustředíme se na tvorbu a komplexní správu webových stránek.

Poskytování služeb grafického studia a fotoateliéru. Tvorba firemní identity, loga a grafiky.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti grafického designu. Nabízíme grafické manuály, výroční zprávy, firemní periodika, publikace, webdesign a další.

Služby: -počítačové sítě, výpočetní technika -návrh, realizace, servis, administrace, -telekomunikace(ústředny, přístroje, faxy, GSM brány, modemy) -tvorba a údržba WWW stránek -elektronická zabezpečovací signalizace -přístupové systémy -kamerové systémy.

Zabýváme se tvorbou WWW stránek zaměřených na výkon. Vytvoříme Vám přehledné WWW stránky a zajistíme aby byly dobře viditelné ve vyhledávačích.

Výroba elektronických prezentací.

Internetová a produkční agentura. Výroba webových stránek, grafické studio, výroba audiovizuálních děl, produkce, podpora prodeje, ewent marketing, reklama a marketing.

Tvorba korporátních identit, návrh a produkce tiskovin. Tvorba a správa internetových prezentací a informačních systémů

Prodej a servis výpočetní techniky; sítě; prodej software; full service Vnitrostátní velkoobchod se zařízením pro automatizované zpracování dat včetně médií pro přenos dat. Vnitrostátní velkoobchod se software. Reklamní činnost a její zajišťování ...

DNS služby pro domény 2. úrovně Registrace domén 2. úrovně pro zákazníky Pronájem prostoru na internetovém serveru Administrace internetového serveru Návrh a tvorba WWW stránek včetně aktivních (ASP, CGI atd.) Tvorba internet/intranet projektů včetně programování Poradenská činnost v oblasti informačních technologií se zaměřením na ...

Jsme mladá, dynamicky se rozvijející softwarová společnost, která se specializuje na poskytování komplexních služeb z oblasti webových aplikací.

Webdesign - Tvorba internetových stránek Dodáváme komplexní řešení prezentace na internetu. Naše práce začíná pečlivou analýzou potřeb klienta, podle které navrhujeme další postup. Tato fáze je velmi důležitá, protože může zákazníkovi ušetřit mnoho finančních prostředků - bývá totiž zvykem implementovat složitá a drahá řešení bez ohledu na to, ...

Kompletní správa výpočetní techniky malých a středních firem. Grafický návrh a zpracování webových stránek. Služby v oblasti HW, SW. Kompletní služby internet. Správa počítačů na klíč: - převzetí plné kontroly nad veškerou výpočetní technikou zákazníka - Windows NT Server - Windows NT Workstation - Windows 2000 Server - Windows ...

Nabízíme profesionální služby: web design, seo optimalizace, tvorba www stránek, střih videa, natáčení, fotografie. Vytvoříme Vám nový web, navrhneme webdesign, seo optimalizaci. Natočíme Vám film, nebo promovideo, profi fotografie.

Předmětem činnosti divize A: - poskytování lokalizačních a překladatelských služeb včetně tvorby a údržby www prezentací. -www prezentace, překlady webových stránek -On-line nápovědy, elektronické/tištěné manuály, školicí a marketing.materiály, -příručky pro uživatele SW a HW, -technické překlady a školicí materiály a prezentace ...

Vývoj internetových aplikací: - návrh internetového designu a grafiky - tvorba webových stránek - administrace a údržba stávajících www stránek - vývoj redakčního systému PUMA - tvorba internetových aplikací na klíč - překlápění internetových prezentací do dalších jazykových mutací - tvorba subprojektů pro větší projekty. Další ...

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače. Služby: - tvorba www stránek a aplikací - správa sítí - webhosting.

Smyslem naší práce je zpřístupnit moderní informační technologie co nejširší veřejnosti. Cílem jsou komplexní služby, zajišťující na klíč procesy zpracování informací ve vaší organizaci. Nabízíme komplexní služby v oblastech: Software (technologie, IT) Audit, strategie, analýzy informačních a CRM systémů Mám zájem Projekce a realizace ...

Návrh, realizace a správa sítí, dálková správa a uživatelská podpora, konzultační činnost. Implementace Office365. Tvorba drobných i velkých webových prezentací a informačních systémů. Automatizační systémy.

Služby: - Vytváření vztahů s médii - Tvorba PR strategií - Komunikace B2B - Projekty podpory prodeje - Návrhy a realizace společenských akcí - Tvorba obsahu - Mediální školení - Tvorba firemních tiskovin - Direct marketing - Výběr a nákup médií - Uvedení produktu na trh - Produkce - Tvorba a provoz webových stránek.

Služby: - konzultační a poradenské služby v oblasti interaktivních médií, - emarketing, - web design, - programování a správa webových aplikací, - webhosting, serverhosting.