Pronajměte si prostor pro své vlastní webové stránky od poskytovatele webhostingu. Budete tak moct umístit svůj web na internet i bez disponování vlastními servery. Za webhosting se platí předem daný měsíční poplatek, v ceně je diskové místo a domény.

Kompletní služby v oblasti webové prezentace, weby na zakázku, úpravy a aktualizace webů, generální rekonstrukce webů, grafické zpracování, programování PHP, publikační systém, registrace domény, webhosting, optimalizace SEO, registrace do katalogů.

Tvorba, správa a údržba firemních webových stránek na internetu. Webdesign. Webhosting. Registrace domény. Tvorba www stránek.

Nabízíme: - návrh, tvorba a správa datových sítí - instalace a následná správa serverů.

Internetové i softwarové řešení. Služby: -wedesign a tvorba webových stránek -redakční systém (CMS) -internetový obchod (e-shop) -grafické práce (kompletní zpracování firemní identity a tiskovin, grafické návrhy www stránek a internetových aplikací apod.) -servis a správa webových stránek -internetový marketing a SEO ...

Internet: -tvorba a správa profesionálních WWW stránek -tvorba WAP stránek pro mobilní telefony -tvorba internetových obchodů -tvorba informačních systémů.

Služby: -internetový marketing, reklamní kampaně -tvorba www stránek -optimalizace webu (SEO) -poradenství -servis, sestavení, odvirování a opravy PC -správa a kontrola PC sítě. -školení zaměstnanců

V oblasti Internetu nabízíme: -kompletní návrh webové prezentace, technické a designové řešení -webdesignové služby (tvorba www stránek) -webhostingové služby (umístění www prezentací na Internetu) -zprostředkování registrace domén (CZ, COM, NET, ORG, aj.) -tvorba intranetových a internetových aplikací -tvorba ...

Dodáme kvalitní: - www prezentace - e-commerce aplikace - internetový obchod na míru. Moderní čistý web design, redakční a publikační systém pro správu obsahu www stránky (CMS). Optimalizace obsahu pro návštěvníky web stránky a webové vyhledávače SEO (Search Engines Optimalization). Komplexní poradenství a související služby: - ...

Služby: -poradenství v oblasti IT -komplexní služby: -webdesign - tvorba webových prezentací -webhosting -optimalizace SEO -redakční systém CMS -gragika.

-Tvorba profesionálních www stránek -SEO optimalizace -webdesign -internetový marketing -e-shop -webhosting -tvorba reklamních banerů a mnohem více.

Služby: - webové stránky - internetové stránky a www prezentace - internetový obchod neboli Eshop - webdesign a SEO optimalizace - vývoj software na zakázku - práce na IT a ICT projektech klientů - vedení ICT projektů.

Prodej, instalace, servis: - výpočetní technika - PC a notebooky - pracovní stanice - servery - storage - pokladní systémy - telefonní ústředny - kamerové systémy. Vzdálená správa sítí, záchrana dat Internet, web hosting, připojení k internetu Výstavba LAN, WAN sítí Realizace WiFi bezdrátové sítě

Služby: - webhosting, registrace domén - serverhousing.

Naše společnost se zaměřuje na implementaci a podporu Microsoft Dynamics AX(známé jake MBS Axapta) a MS Dynamics XAL (znám jako MBS XAL a Concorde.XAL). Dále nabízíme zakázková řešení, síťové služby a web aplikace.

Tvorba webových stránek, prodej e-shopů a e-katalogů. Tvorba grafiky - tiskovin a logotypů. Správa sítí - outsourcing IT. Mezi hlavní výhody spolupráce s námi patří zejména: - tvorba špičkového designu od prestižní designérské značky - každé zakázce se osobně a naplno věnujeme - předáním zakázky naše práce nekončí, jsme Vám i ...

Služby: -tvorba www stránek -redesign stránek -registrace domén, zřízení hostingu, administrace -grafické práce.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Komplexní internetové služb: - profesionální tvorba firemních webových stránek, redakčních systémů, internetových obchodů - webhosting - správa počítačových sítí . DO NAŠEHO PORTFOLIA PRODUKTŮ A SLUŽEB SPADÁ PŘEDEVŠÍM: - Webdesign a tvorba webových stránek. - Tvorba a správa redakčních systémů. - Tvorba a správa internetových ...

Internetová firma. Prodej, dodávka: -software -provoz na stabilním aplikačním hostingu -internetové služby, internet: -full service -marketing na internetu -eshopy -webové stránky -internetová řešení vysoké kvality -obchodně funkční řešení pro malé, střední a velké firmy.

Služby: -zpracování dat -poskytování hardware, software -přístup na internet -webhosting -návrh realizace počítačových sítí LAN, WAN.

Grafické služby: -webdesign: -tvorba webových stránek, internetových prezentací Služby: -programování -webhosting.

Dodávka, prodej: -informační technologie pro malé a střední organizace a běžné uživatele -komplexní informační systémy včetně implementačních služeb -počítače (hardware) -software.

Služby: -webdesign - tvorba www stránek, webových prezentací -serverhosting, webhosting, domény -NET řešení na míru zákazníka. Pobočka: -Brno-Bystrc, Heyrovského 595/12.

Společnost Coolhousing s.r.o. se zabývá službami v oblasti server housingu, VPS hostingu, pronájmu dedikovaných a virtuálních privátních serverů. Nabídka služeb je rozšířena o velké množství programů jako jsou dedikátní linky, zálohování dat a další.